Mai am o incercare sa lansez ceva frumos

radio-onlineAm tot promis de cand am intrat in lumea online ca o sa fac un radio online… De facut l-am facut dar din cauza serverelor ca erau prea slabe am renuntat. Acum ca am mai mult timp disponibil si ma pot ocupa de emisii si alte chestii (de dedicatii blogosferice, stiri din blogosfera emisii ale bloggerilor, telefoane in direct etc..) va intreb pe voi…

Ati asculta macar o singura data unu asemenea radio? Stiu o sa spuneti ca este timp pierdut ca daca vreti sa ascultati ceva va sta tata Youtube la dispozitie.. Dar eu nu ma simt in largul meu pe youtube..nu e al nostru…cum ar suna un radio al blogosferei? Este unic va spun.

Ramane doar sa cumpar serverul si un domeniu cat mai bun.. insa astept un ok de la voi .. vreau un pic de incurajare 😉 .

Acum ascult un playlist sec la GreuDeDifuzat .. insa nici nu-mi vine sa o mai fac cand ma gandesc ca eu practic ascult un back-up al cuiva…ma lasa rece. Astept sustinere din partea voastra printr-un comentariu aici sau pe email la adresa asta ! Va salut.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

7 thoughts on “Mai am o incercare sa lansez ceva frumos

  1. Radio-urile online sunt faine, mai ales ca majoritatea folosim netul. Mie mi-e mai usor sa deschid un radio online in timp ce lucrez. Asa cum ziarele o sa dispara din print, asa radio-urile se reorienteaza spre online

  2. Nu publicitate nu va fi… manelele si house-ul vor fi excluse din start. Un pic de rock, un hip-hop,chillout…chestii din astea ce se pot asculta. Voi refuza sa promovez muzica comerciala din Romania… adica aia care scot piese doar pentru a face albumul nu si pentru noi.

Lasă un răspuns