Era Internetului: afacerea momentului

 

logoIn ultimii ani, Internetul a devenit o adevarata afacere pentru multi oameni. Patronii de afaceri au observat ca nu se poate continua fara un site, ca e nevoie de promovare pentru localuri, restaurante sau firme, iar altii au decis sa-si deschida bloguri pentru a scrie pentru ei sau pentru a le transforma intr-o sursa de venit prin redactarea advertorialelor. Oricum ar fi, www.mxhost.ro ofera cele mai bune solutii pentru toti cand vine vorba de gazduire si nu numai. Este vorba de o companie care s-a deschis in anul 2004 si care si-a propus inca de la inceput sa puna pe primul loc nevoile clientului si nu neaparat profitabilitatea. La aproximativ un an de la aparitie, MxHost a inceput parteneriate cu Microsoft, ROTLD, Axigen Mail si GlobeSSL, ceea ce spune foarte multe despre companie.

Cand vine vorba de webhosting, pe mxhost.ro veti gasi pachete avantajoase. De exemplu, Basic Linux costa 95 de centi pe luna, cu un spatiu de stocare de 750 de mb, Personal Linux costa 2,95 euro pe luna, iar Business Linux ajunge pana la 5,95 de euro pe luna. E nevoie sa va ganditi foarte bine inca de la inceput la ceea ce doriti sa faceti, pentru a putea alege ulterior. MxHost se diferentiaza de alte companii in primul rand prin faptul ca specialistii vor analiza cerintele clientilor si vor face o oferta personalizata pentru fiecare in parte. Atractiv, nu?

Ce mai puteti gasi pe site? Inregistrare domenii, gazduire website, gazduire reseller, servere VPS, servere VPS SSD si servere dedicate.

Pentru a putea beneficia de mai multe informatii de la si despre mxhost, va recomandam sa va faceti un cont. Nu este deloc greu si astfel veti putea totodata sa intrati in contact cu specialistii, pentru ca acestia sa va poata ajuta in tot ce aveti nevoie.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

One thought on “Era Internetului: afacerea momentului

  1. Sunt nemultumit de actuala gazduire, dar sunt cei mai ieftini de pe piata pentru ce am eu nevoie… Probabil ca o sa incerc si in afara sa vad cum se comporta…

Lasă un răspuns