Blog gratuit cu Locco.Ro

Locco.RoHai sa va spun cum sta treaba: Multi dintre voi activati pe blogspot sau wordpress si stim cu totii ce servicii primim de la ei in cazul in care nu avem un cont premium. Restrictii peste restrictii , imposibil de a modifica dupa bunul plac template-ul sau de a adauga plugin-uri noi (ma refer la wordpress)

Asa ca vin eu cu solutia 😀 Locco.Ro este un domeniu activ de prin Mai 2012 si a trecut prin diferite etape. Este momentul sa treaca la o etapa noua, cea in care acest site incepe sa ofere si servicii gratuite celor ce vor sa scape de banalele site-uri pe wp sau blogspot. Adresa va fii de genul nume.domeniu.tld (subdomeniu) insa va ofer si full acces la el (acces ftp). Nu vor aparea bannere sau alte minuni pe blogul ales.

Detin un numar de 9 domenii cu diferite extensii – .RO, .NET, .INFO, .ORG, .EU si va pot oferi un spatiu. Dar ca sa nu o mai lalaim atat daca sunteti interesati aruncati cu un email pe adresa asta si discutam mai pe larg 😉 . Zi de sapte stele va doresc.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

3 thoughts on “Blog gratuit cu Locco.Ro

  1. Interesanta initiativa….chiar as fi interesat, dar vreau sa intreb ceva. Daca trec pe un domeniu oferit de tine, pot sa fac astfel incat cei care intra pe domeniul actual (nume.blogspot.ro) sa fie redirectionati catre noul domeniu (nume.domeniu.tld)?

Lasă un răspuns