Virusi, troieni si alte cele…

De cate ori am nesansa sa nu imi functioneze cum trebuie calculatorul parca o voce imi sufla mereu in ceafa: virusi, troieni, viermi si alte cele… Ma innebuneste practic. Parca imi spune: instaleaza-ti odata un antivirus sau ai s-o patesti intr-o zi!

Pana la urma nu voi avea de ales si exact asta voi face.. o sa ma apuc sa imi instalez un antivirus. Cineva mi-a recomandat un antivirus gratuit foarte bun… Sunt curioasa sa vad cat de bun este si ma apuc sa il descarc.

Il descarc si il las acolo in calculator pentru orice eventualitate. Ei uite ca vine si ziua in care chiar nu mai am ce face si il instalez.. fara prea multa tragere de inima.. pentru ca din pucntul meu de vedere un antivirus incetineste intotdeauna functionarea sistemului.

Insa mare mi-a fost mirarea… si supriza sa constat ca de fapt nu este chiar asa… Sistemul meu merge chiar foarte bine, fara intarzieri in ciuda antivirusului care isi face treaba in timp ce eu navighez de colo-colo..

Mi s-a luat o piatra de pe inima pentru ca v-am spus, eu aveam alta parere despre aceste programe. Insa pentru ca nu voiam sa risc vreo defectiune si mai mare am instalat si bine am facut…

Am scapat acum de virusi, troieni si alte cele si, suspriza, am scapat si de vocea nesuferita din ceafa care imi spunea mereu sa instalez un antivirus…

Ajungeam doamne fereste la balamuc cu atatea voci in capul meu.. insa era doar vocea constiintei care nu ma lasa sa imi bat joc de bunatatea mea de calculator doar din cauza unor mofturi de-ale mele.

Ce sa fac? Asa suntem noi fetele atunci cand ne intra ceva in cap.. incapatanate ca niste catari.. bine ca ne revenim la timp, inainte de a face vreo stricaciune mare. 😀

 

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns