click aici

Planuri de vacanta


costa-rica-plaja-caletasDeja ma gândesc despre locul în care trebuie sa merg în vacanta anul acesta. Deși soția ma bate la cap sa mergem unde am fost anul trecut. Un loc super și exotic cu toate ca este undeva pe litoralul Bulgariei. Inca mai am amintiri foarte plăcute din concediul de anul trecut. Am trecut prin foarte multe firme de travel însa una ne-a plăcut și vrem sa o folosit și anul acesta.

Trebuie sa recunosc ca acest site mi-a îndeplinit toate dorințele de client și a fost un vis pentru mine și pentru familia mea fiind primul concediu în străinătate. Am fost foarte impresionat de seriozitatea cu care am fost tratați, ca pe niște regi, mâncare la pat și multe altele. Peisajul de neuitat și hotelele luxoase care iți luau ochii la vederea lor, plajele curate și fără hoți ca ca în România.

Firma Iritravel a fost prima care am folosit-o în primul an de concediu în străinătate și anul aceste voi folosi aceiași firma deoarece am fost foarte satisfăcuți de serviciile pe care le prestează. Super vacante în Bulgaria și ofertele de cazare sunt super ieftine ținând cont de locul extraordinar în care te vei afla. Abia aștept sa vina timpul concediului sa ma răsfăț din nou eu și toată familia mea de data aceasta. Am în gând sa iau și socrii cu mine sa ii mai scot și pe ei un pic din România și din fata televizorului pe care rulează fără oprire OTV :)).

Cu drag recomand și susțin aceasta firma deoarece este cea mai buna, după părerea mea. Nu trebuie sa fi bogătaș ca sa iți permiți luxul deoarece preturile te va fermeca și aici ma refer la faptul ca sunt preturi mici și la cazare și când vine vorba de cheltuieli pe plaja și asa mai departe. Pachete All Inclusiv pe care o sa îl aleg și în acest an, cu mâncărica la pat dimineața și seara. Este absolut formidabil și de aceea va recomand aceasta soluție. Toate bune și aștept păreri când veniți din vacanta 😀

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Intrebari fara Raspuns – De ce?

Sa incepem cu un semn de intrebare ” ? ” Cate intrebari ati pus pana acum si la cate dintre

A venit in sfarsit iarna

A venit in sfarsit iarna si pot sa ma bucur si eu de zapada la munte. Imi place foarte mult

O noua campanie lansata in blogosfera ! Castiga un gadget in valoare de 100 lei cu un articol despre BlogAwards.ro!

O noua zi un nou concurs … cateodata ma  gandesc “ma oare cand se opreste baiatul acesta in a ne


1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar