Planuri de vacanta

costa-rica-plaja-caletasDeja ma gândesc despre locul în care trebuie sa merg în vacanta anul acesta. Deși soția ma bate la cap sa mergem unde am fost anul trecut. Un loc super și exotic cu toate ca este undeva pe litoralul Bulgariei. Inca mai am amintiri foarte plăcute din concediul de anul trecut. Am trecut prin foarte multe firme de travel însa una ne-a plăcut și vrem sa o folosit și anul acesta.

Trebuie sa recunosc ca acest site mi-a îndeplinit toate dorințele de client și a fost un vis pentru mine și pentru familia mea fiind primul concediu în străinătate. Am fost foarte impresionat de seriozitatea cu care am fost tratați, ca pe niște regi, mâncare la pat și multe altele. Peisajul de neuitat și hotelele luxoase care iți luau ochii la vederea lor, plajele curate și fără hoți ca ca în România.

Firma Iritravel a fost prima care am folosit-o în primul an de concediu în străinătate și anul aceste voi folosi aceiași firma deoarece am fost foarte satisfăcuți de serviciile pe care le prestează. Super vacante în Bulgaria și ofertele de cazare sunt super ieftine ținând cont de locul extraordinar în care te vei afla. Abia aștept sa vina timpul concediului sa ma răsfăț din nou eu și toată familia mea de data aceasta. Am în gând sa iau și socrii cu mine sa ii mai scot și pe ei un pic din România și din fata televizorului pe care rulează fără oprire OTV :)).

Cu drag recomand și susțin aceasta firma deoarece este cea mai buna, după părerea mea. Nu trebuie sa fi bogătaș ca sa iți permiți luxul deoarece preturile te va fermeca și aici ma refer la faptul ca sunt preturi mici și la cazare și când vine vorba de cheltuieli pe plaja și asa mai departe. Pachete All Inclusiv pe care o sa îl aleg și în acest an, cu mâncărica la pat dimineața și seara. Este absolut formidabil și de aceea va recomand aceasta soluție. Toate bune și aștept păreri când veniți din vacanta 😀

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns