click aici

Muzica este viata…altfel


În ziua de astăzi toți băiețașii care ascultă rap, in special, doresc să devină DJ. Mulți se apucă, încearcă, nu le iese, renunță. Mulți nu încearcă deloc, le trece înainte. Dar celor care încearcă și le iese, trebuie să le recomand site-ul djsuperstore.ro. Aici se găsesc echipamente profesioniste, de la căști la console, de la mixere la microfoane wireless. Recent am dat de acest site și pare foarte ok, comparativ cu altele.

djEu nu am fost genul interesat să devin DJ, nici măcar nu ascult rap, însă sunt dependent de muzica de calitate, atât a versurilor, cât și a calității sunetului ieșit din difuzoare. Nu sunt nici genul să spargă geamurile cu basul, prefer să ascult muzica la un volum la care să mă bucur de fiecare detaliu al piesei.

Acum am un sistem 5.1, destul de puternic, de care sunt foarte mulțumit. Calitatea muzicii e excelentă, iar vecinii nu se plâng, deși de multe ori îi oblig să asculte muzică bună, fie că vor, fie că nu. Muzica e totul pentru mine, mai ales în serile când ajung obosit acasă, dacă aș sta la televizor să aud acele urlete pentru rating, aș înnebuni. Așa pun o melodie drăguță și totul e perfect.

Până prin gimnaziu nici nu știu dacă am ascultat vreo piesă, am prins gustul de muzică auzind o reclamă la televizor. Da, pe atunci mă uitam la așa ceva.. Și am căutat acea piesă. Apoi am dat de mai multe, apoi de mai multe genuri.. Până am ajuns să ascult muzică toată ziua.

E ca o dependeță, nu pot sta singur fără să fie ceva pe fundal, nu pot nici să joc un joc fără muzică pe fundal, deși de multe ori încurcă. Pasiunea de a modifica piesele, nu am găsit-o, întotdeauna am preferat să ascult melodia originală, mi-au părut că au ceva special ce se pierde la atingerea unei alte persoane.

Ăsta sunt eu, nu toți trebuie să gândească așa, sunt mai diferit probabil. Prefer muzica de calitate, sunt în stare să și cumpăr albume, dar pe la noi nu se găsesc ceea ce ascult eu, iar dacă sunt, au un preț extraordinar.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Un viitor in fata

Pentru inceput, vreau sa va spun ca sunt de parere ca fiecare dintre noi vrea tot ce e mai bun

TuneUp Utilities 2010

TuneUp Utilities 2010 este unul dintre cele mai bune programe(poate cel mai bun) pentru optimizarea Windows XP, Windows Vista, cat

Din capitala in provincie

Fiind un om de afaceri important pe piata imobiliarelor, Raul avea cateva contracte si in provincie pe care trebuia sa


Tags assigned to this article:
accesorii djmicrofon wirelessMuzicaplatane
Sari la bara de unelte