Finante si comisioane

Prima oara cand am facut cumapraturi pe internet a fost cred ca acum 5 ani. Am inceput cumparand o camera web care mi-a atras atentia pentru foarte mult timp. A fost la oferta, de Paste. Am luat-o fara sa stau pe ganduri, am platit acasa si totul a fost perfect. Dupa ceva timp, am dat de site-urile externe, Amazon, Ali, Ebay. Cel mai mult am comandat de pe ebay, mi se pare extrem cel mai sigur, in cazul unor probleme, se rezolva cel mai repede. Dar pana sa pot comanda de pe ele, cred ca au trecut vreo 2 ani pana mi-am facut card. Nici acum nu inteleg de ce am amanat atat de mult.

transilvania

Mi-am facut cardul la BT, un masterCard Gold Debit si am ales si optiunea de internet banking.  Optiunea prin sms nu imi era necesara, doar eu imi controlez cardul, nu mai am pe nimeni care sa imi umble cu sumele de bani. Sunt foarte multumit de card, comisioane 0, totul este bine. Bunica are un card de pensii la o alta banca si sunt niste comisioane nesimtite. Sunt foarte fericit ca am ales aceasta banca.

Pe la facultate in fiecare an, vin de la BCR, BRD, de la BT nu am vazut. Vin cu contractele la ei si multi o musca. Scrie clar, 6luni fara comisioane, apoi ce? Te usuca! Multa lume le-a spus ca au deja la BT si nu ii intereseaza, la cea mai buna banca. E bine ca avem o banca interesata de oameni, nu ca celelalte cu conducere straina interesate de profit de pe urma noastra.

Poate ca sunt putin rau, dar intrasem intr-o sucursala de banca si s-au purtat o data destul de urat. Intrebam ceva si imi raspundeau de parca vroiau sa scape de mine. Din pacate nu era vorba de contul meu, ca l-as fi inchis instant. Daca m-au vazut copil, nu inseamna ca trebe sa ma alunge sa aibe ea mai mult timp de baut cafea. In fine, sunt foarte multumit de cardul curent la Banca Treansilvania, iar conturile in lei si euro se pot deschide dupa bunul plac, fara costuri.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.