Cu analizele la zi

Mai stiti cand toata tara a primi plicul in posta cu trimtierea la analize? Toti priemeam in functie de luna. Cate probleme au fost atunci, ca analizele erau facuta in graba, ca nu erau bune, ca degeaba le facem, dar sunt convins ca pe cineva au ajutat toate acestea. O clinica ce se ocupa cu analize de sange, consultatii si investigatii este Clinica Sanador Decebal. Orarul e foarte ok, deschis zilnic de luni pana sambata de la opt la 20. Pentru racoltarea analizelor nu e nevoie de programare, programul fiind pana la 14.

Analizele trebuie facute periodic, niciodata nu se stie ce poate aparea, ce probleme ascunse avem. E mai bine sa prevenim decat sa tratam, daca se va putea trata. Cu sanatatea nu e de joaca, doar o data o putem pierde si atunci poate fi de tot.

zile

O alta clinica de obstetrica si ginecologie, Romar Polizu, asigura o examinare completa profesionala de inalta clasa. Oricat ne-ar speria spitalele si clinicile, este nevoie sa pasim periodic in ele. Unul din scopurile lor e sa ne ajute sa prevenim bolile, iar un comportament de genul ca nimic nu ni se poate intampla, ca ne simtim bine, va aduce doar necazuri in viitor.

Imi amintesc cand eram mic ca umblam tot prin spitale, ba o raceala se agrava, ba ma operam de ceva. Desi nu am avut nimic problematic, m-am tratat de toate din timp. Cred ca mama a fost de vina, ea nu putea sa stea linistita si sa ma stie bolnav de ceva. Uite ca si-a terminat treaba, acum, deocamdata, sunt sanatos.

Sentimentul care-l ai la boala e teribil, te simti rupt de realitate, te simti neimportant si neglijabil. Nu vreau ca nimeni sa treaca prin asa ceva, e ceva de nedorit nimanui. Deci, cel mai bun sfat este sa mergeti periodic la clinici pentru analize. Nu costa atat de mult, pe cat ar costa tratamentul unei boli nedescoperite. E spre binele vostru, nostru, al tuturor. Nu lasa raceala sa te doboare, nu lasa bolile sa se instaleze, fa ceva din timp, protejeaza-ti organismul, nu amana, oricare ar fi motivul.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.