click aici

Pentru asta avem experti


In urma cu cateva luni, am luat un imprumut de la banca si am hotarat sa imi construiesc o casa. Am dorit ca ea sa fie spatioasa, cu etaj, in stil vila. Pentru asta am dat un anunt pentru a cumpara un pamant in zona unde doream sa imi construiesc casa. Dupa cateva zile am fost sunat de catre cineva care avea pamant pe langa acea zona si dorea sa il vanda. Cum nu cerea un pret prea mare si era si negociabil, am cumparat acest teren.

Ca lucrarile sa se desfasoare bine si repede, m-am gandit sa angajez o echipa specializata in acest domeniu al constructiilor de case. Le-am aratat schita facuta de arhitect cu casa pe care doream sa o construiesc, au fost de acord, dupa care au facut o lista cu toate materialele ce trebuiau cumparate. Mai intai pentru ridicarea casei, dupa care finisarea si restul. Ei au spus ca mai trebuiau cumparate si materiale pentru izolatii instalatii sanitare si electrice. Mi-au recomandat o firma profesionista cu care ei lucrau de multa vreme. Imi spuneau ca in acea firma lucrau oameni profesionisti care tot timpul se tineau de cuvant si isi onorau la timp comenzile. Atunci m-am dus impreuna cu unul dintre muncitori la acea firma pentru a da comanda la materialele pe care ei mi le trecusera pe lista. Toate materialele aveau preturi destul de rezonabile, iar transportul era gratuit.

Le-am lasat lista si mi-au spus ca dupa 3-4 ore vor veni masinile cu toate materialele comandate de mine. Intr-adevar, dupa aproximativ 3 ore au sosit materialele la locul stabilit, dupa care eu le-am achitat, iar muncitorii le-au stivuit in magazia improvizata de ei. Cu muncitorii m-am inteles ca peste doua zile sa vina cu sculele si uneltele lor si sa se apuce de lucru. Dupa aceea am plecat acasa, iar peste putin timp am luat legatura si cu un foarte bun instalator si un electrician pentru realizarea instalatiilor sanitare si electrice. Ei urmau sa ia legatura cu muncitorii care lucrau la casa pentru a le spune acestia cand puteau sa se apuce de lucrarea lor. S-au intalnit si impreuna au stabilit stadiul lucrarii in care se puteau apuca de instalatiile electrice si sanitare. Dupa doua saptamani de la inceperea lucrarii, terminasera trei sferturi din ridicarea casei, iar dupa alte 10 zile ajunsesera cu ea pana la acoperis.

Pentru acoperis mai trebuiau cumparate materiale, in special lemn si tigla. Pentru acestea am fost indrumat de catre muncitori la o firma cu profil, la care tiglele aveau o durabilitate foarte mare. Am cumparat si adus tigla pe care muncitorii au pus-o intr-o zi. Acum era randul instalatoruluji si electricianului sa se apuce de lucru. Trebuiau sa se apuce urgent, deoarece muncitorii trebuiau sa rezolve finisajul peretilor interiori. In 2-3 zile de lucru si acestia si-au terminat treaba, dupa care i-am platit atat cat au cerut. In sfarsit a venit si timpul finisajului, a punerii faiantei si gresiei. Si dupa aceste lucrari am vazut ca totul a iesit foarte frumos si placut.Mai urma finisajul exterior si aplicarea unel culori frumoase si placute.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Când amintirile – Mihai Eminescu

Când amintirile – Mihai Eminescu Când amintirile-n trecut Încearcă să mă cheme, Pe drumul lung şi cunoscut Mai trec din

Minciuna: De ce trebuie sa mintim in viata?

De ce trebuie sa mintim in viata? De ce sa ne mintim pe noi in primul rand? De ce e

MISSANO – WordPress One Page Responsive Portfolio (Portfolio)

Download wordpress theme MISSANO is a simple portfolio theme with Drag & Drop Page Builder (Visual Composer Premium) Featuring 7


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte