click aici

Am puterea de a schimba tara!


municipiul MotruGlumeam … tara nu mai poate fi salvata….nu cu conducerea de acum … NU, asa nu avem ce schimba. Dar cred ca noi, tinerii, trebuie sa avem un cuvant de spus. Astazi am avut o sedinta de partid pentru alegerile ce vor avea loc maine si printre altele s-au ales si  Presedintii  la tineret pe judet… M-au ales si pe mine ca  Vicepresedinte  la tineret pe Gorj… Cateva voturi dar bune..

Va dati seama ca nu e ceva important insa poate nu acum .. nu peste doi ani dar poate peste cativa ani vor aparea oportunitati si e bine sa fii prins intr-un sistem. Referitor la sedinta… din cate am tras cu urechea  am auzit de cateva proiecte bune ce sunt pe rol pentru municipiul Motru si cred ca ,cu mentalitatea de acum, se mai poate face ceva frumos pentru acest mic orasel.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Hannibal

Venit din negura timpului, cu aproximativ 2200 de ani in urma, acest Hannibal starneste si in prezent o admiratie deosebita.

Am trecut la un alt nivel

Cumnatul meu este pasionat de masini, mai exact de masina lui, un Ford Mondeo nu foarte nou insa arata ca

Cleanco v1.1.0 – Cleaning Company WordPress Theme

Cleanco is a beautiful and ultra flexible WordPress theme for cleaning service company, maid service company, maintenance and general service


1 comment

Write a comment
 1. Yamasha
  Yamasha 31 October, 2013, 19:45

  be serious. sistemul este infect. nu se va salva
  doar poate sa vina investitori din afara, iar politicul sa aiba tot mai putin de controlat.
  in rest, nicio sansa!

  Reply this comment

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar