click aici

Love you all – Allview


Am observat ca tipii de la Allview a lansat un concurs in care cer ajutorul bloggerilor in crearea  unui 07_Aplicatii-v2slogan pentru niste produse. Nu am inteles eu foarte bine regulamentul acestui concurs dar fie.. ce-am de pierdut? Eu ma gandeam sa-l sun pe VARU’ ca-l gasesc pe tocmai  sa-mi dea o idee dar dar lucreaza scump, fapt pentru care mai bine realizez eu .

Pentru H2 Qubo
 I remeber weeks ago someone told me I should take an allview is what I wish a H2

Misto nu ? Hai sa va arat ceva mai pro decat astea muzicale (desi Impossible suna al dracului de bine la promovat) Cu alte cuvinte 

Chinesse stuff may harm your reputation buy H2 Qubo You gotta try this at home.
Cat despre experientele mele cu produsele Allview am tot scris, mi-au trecut prin “labute” tablete , smartphoane dar si boxele S-Bass care tot ce se spune despre ele este adevarat, ce sa mai Bass make the difference and sound the quality. Totusi cand spui produse allview deja iti zboara gandul la performante… e ca si cum ai spune BMW si restul autoturismelor …asa si allview si restul firmelor, hai ca am exagerat putin dar totusi este un brand intr-o continua ascensiune.

Sper ca cei de la allview sa treaca si pe la mine si sa vada ce am propus. Totusi o tableta 2 Speed Quad merita testata.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Tutorial – Functia “subscriptions checked by default” pentru pluginul Jetpack by WordPress

Astazi o sa va prezint un nou tutorial marca Locco.Ro iar ca subiect avem pluginul Jetpack by WordPress si este

Sirene

Sirene Ti-am asezat pe buze un zambet si in coltul ochiului drept o steaIn par ti-am prins margaritare, la gat

Ai grija de sanatatea copilului tau

Sistemul imunitar al unui copil nu este inca pe deplin dezvoltat iar acestia sunt mai predispusi la in infectii si


Tags assigned to this article:
2 speedallviewboxeH2 QuboS-Basssmatphonetablete

1 comment

Write a comment
  1. Catalin
    Catalin 6 November, 2013, 14:32

    Acum ceva vreme ma gandeam serios sa-mi cumpar si eu o tableta de la Allview, dar momentan, mai facem rost de fonduri din blogging. 🙂

    Reply this comment

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar