click aici

Total Video Converter v3.61 Portabil


video-convertor

Multi m-au intrebat daca nu am sau daca nu stiu de unde poate descarca un video convertor.Pentru cei ce nu stiu ce este acela un Video Convertor am sa le explic pe scurt cum sta treaba.

Un program de video convert face o treaba destul de misto,schimband formatul initial in unul dorit de dumneavoastra.Spre exemplu vreti ca acel video de pe PC care este in format .avi sau mp4 sa il pune-ti pe un telefon care suporta extensia .3gp.Programul ce urmeaza sa va povestesc mai jos cate ceva despre el face acest lucru.

Total Video Converter v3.61 este un program de convertire(schimbare) unei extensii in alta,incepand de la AVCHD, PSP, iPod, iPhone, SWF, FLV, DVD, VCD, Xbox360, PS3 si terminand la ultima extensie existenta.

Programelul are si functii de extragere a melodiei de pe fundalul clipului sau doar video fara sound,pot spune ca este foarte complex tinand cont ca nu necesita instalare.

Interfaţa este simpla si frumoasa; in dialog cu diverse funcţii trebuie doar sa faceţi clic pe butoane. Chiar daca sunteţi un utilizator nou, aveti posibilitatea sa ilintelege-ti rapid. -hi-

Descarca/Download: Total Video Converter v3.61 Portabil

Parola/Password: radiocodlea.ro

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Comunitatea eBloguri promoveaza bloggeri

Comunitatea eBloguri.ro este o comunitate vie si interactiva al carei scop este, mai presus de orice, sa promoveze  si sa

Pet Rescue – Animals & Shelter Charity WP Theme (Nonprofit)

Download & Preview wordpress theme Pet Rescue – Animals & Shelter Charity WP Theme Pet Rescue WordPress Theme is created

Bunul meu prieten

Orice iubitor de animale trebuie sa fie atent si la alimentatia acestuia, pentru oferirea unui stil de viata cat mai


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar