Total Video Converter v3.61 Portabil

video-convertor

Multi m-au intrebat daca nu am sau daca nu stiu de unde poate descarca un video convertor.Pentru cei ce nu stiu ce este acela un Video Convertor am sa le explic pe scurt cum sta treaba.

Un program de video convert face o treaba destul de misto,schimband formatul initial in unul dorit de dumneavoastra.Spre exemplu vreti ca acel video de pe PC care este in format .avi sau mp4 sa il pune-ti pe un telefon care suporta extensia .3gp.Programul ce urmeaza sa va povestesc mai jos cate ceva despre el face acest lucru.

Total Video Converter v3.61 este un program de convertire(schimbare) unei extensii in alta,incepand de la AVCHD, PSP, iPod, iPhone, SWF, FLV, DVD, VCD, Xbox360, PS3 si terminand la ultima extensie existenta.

Programelul are si functii de extragere a melodiei de pe fundalul clipului sau doar video fara sound,pot spune ca este foarte complex tinand cont ca nu necesita instalare.

Interfaţa este simpla si frumoasa; in dialog cu diverse funcţii trebuie doar sa faceţi clic pe butoane. Chiar daca sunteţi un utilizator nou, aveti posibilitatea sa ilintelege-ti rapid. -hi-

Descarca/Download: Total Video Converter v3.61 Portabil

Parola/Password: radiocodlea.ro

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns