click aici

Ashampoo Photo Optimizer 3 – Portabil


photo-optimizer

Multi cheltuie bani pe aparate foto digitale performate pentru a face poze clare si de inalta calitate.Ashampoo Photo Optimizer va permite sa atingeti claritatea unei imagini la fel ca cea facuta cu un aparat digital.

Nu necesita instalare si este foarte simplu de utilizat,nu ai nevoie de un manual de instructiuni.Ashampoo nu incearca sa inlocuiasca programe majore de editare grafica,dar daca ai nevoie de rezultate rapide Ashampoo Photo Optimizer 3 este solutia. -he-

optimizer-photo

Nu necesita configurare sau stiu eu ce alte nebunii,lucreaza foarte rapid,face dintr-o imagine plictisitoare una stralucitoare si foarte naturala.Poate optimiza dintr-un zingur click o multime de poze.

Un efect foarte interesant si parctic este acela de ati scoate ochii rosii dintr-o eventuala fotografie facuta cu un aparat digital.Neplacerea ochilor rosii iesiti in poza este eliminata de Ashampoo Photo Optimizer 3 acesta scotand rosul din partea ochilor facand poza normala.

Rotire, luminozitatea, contrastul si efectele lor

Si aceasta optiune este practica cand aveti multe poze si vreti sa le rotiti sau sa deschideti contrastul pe ele.Rapid,usor si practic -love- .Iar daca va razganditi in privinta modificarilor da-ti click pe anulati si toate modificarile dispar,poza ajungand in starea initiala,programul facand automat copie la valoarea initiala a imaginii -he- .

Download/Descarca: Ashampoo Photo Optimizer 3 – Portabil

Password/Parola: radiocodlea.ro

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Despre antreprenoriat de la Alex Cernatescu

Acum cateva zile… mai exact pe 20 februarie, am observat pe facebook un post catre un articol catre blog-ul lui

Liga Studentilor provoaca studentii la un concurs cu greutate!

RoboTEC este un concurs de talie internationala organizat de catre Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare,cu sprijinul cadrelor

Pentru ca am ramas la fel

Se apropia vara si abia asteptam sa soseasca verisorii mei din strainatate acasa. Nu ii mai vazusem de aproximativ doi


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar