click aici

Locuintele din lemn – Mai chic


Nu stiu ce parere au altii despre locuintele din lemn. Eu inainte cand treceam pe langa case din lemn aveam expresia “ pffff o casa din lemn, nu o sa tina, nu sunt rentabile” . Dar cum bunicii mei de la munte murisera, iar totul de acolo mi-a ramas mie, m-am gandit sa incep sa modernizez pe acolo.

locuinte din lemn

Sursa foto Google

Si am zis sa ma documentez si despre acest tip de locuinte din lemn, sa vad despre ce e vorba. Si unde puteam sa ma documentez mai bine despre asta decat pe internet? Era cel mai simplu mod. Asa ca am deschis calculatorul si am inceput sa caut cat mai multe informatii despre locuintele din lemn. In primul rand ma interesa sa aflu cu ce sunt mai rentabile decat celelalte. Dupa ce am citit tot ce se putea despre ele si am vazut ca sunt chiar mai rezistente decat celelalte tipuri de case, mult mai eco si mai sanatose, am decis ca e lucrul ideal pe care l-as putea construi acolo. Era o zona de munte, cu un aer curat, un peisaj minunat, locul ideal unde te puteai destinde dupa o saptamana obositoare de munca.

Nu am mai stat mult pe ganduri si am contactat o firma care se ocupa cu astfel de constructii din lemn. Le-am spus despre ce e vorba si au zis ca la sfarsitul saptamanii or sa trimita o echipa acolo pentru a vedea toate detaliile. Lucru pe care l-au si facut, la sfarsitul saptamanii o echipa de la acea firma a sosit acolo, au luat masuratorile si mi-au calculat pretul, care mi s-a parut foarte rentabil. Am batut palma cu ei si in ziua urmatoare o alta echipa s-a si apucat de lucrari.

Lucrarile s-au efectuat intrun timp foarte scurt, iar calitatea a fost una uimitoare, iar acum am o casa din lemn care se invarte dupa Soare. Este locul unde ma retrag cu familia in fiecare week-end.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Haircut – Barbershop, Spa, Beauty, Manicure WordPress Theme

Download WordPress theme | Preview WordPress Theme HAIRCUT is a unique and creative wordpress theme with clean and modern design.

Teribilismul generatiei noastre

Stiti… Eu incerc mereu sa inteleg ce este frumusetea fizica, ce semnificatie are ea, dar si intre ce limite se

Viata: Sa iubim nebuneste

Ce este viata? Unii ar spune ca este o comedie continua, in care oamenii, costumati in mii de chipuri deosebite,


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte