click aici

Rasfat feminin


O femeie trebuie sa fie rasfatata in orice moment al zilei, fie ca i se ofera o cafea, o floare sau doar cu o imbratisare calda. Femeia pe langa faptul ca reprezinta sexul frumos, este si partea puternica din spatele unui barbat de succes, asa e?

Insa o femeie poate fi si o foarte buna afacerista, pregatita oricand pentru cele mai neasteptate momente. Pentru barbati este mult mai usor sa fie oameni de afaceri, si spun acest lucru din punct de vedere vestimentar, un costum elegant merge si la birou si la un cocktail dupa orele de munca.

Pentru o femeie este ceva mai dificil in alegerea tinutei, pentru ca nu poate purta la nirou rochii cocktail, i-ar trebui ceva mai serios… insa nici cu rochii de zi nu isi permite sa poata fi vazuta la o sedinta a comitetului administrativ.

Este indeajuns de inteligenta sa faca o combinatie intre aceste genuri de rochii, sa ajunga la o vestimentatie potrivita si la birou dar si la un cocktail dupa munca.

De asemenea este ajutata de diferite magzine de profil ce le ofera femeilor o gama larga de produse.. din care isi pot alege ceea ce isi doresc. Accesoriile sunt si ele o parte foarte importanta din prezentarea unei femei, pentru ca ele pot face dintr-o simpla rochie de zi… o minunata tinuta de seara si va avea un succes garantat.

Tinuta unei femei tine pur si simplu de bunul sau gust si de respectarea unor coduri, acestea depinzand de locurile in care trebuie sa mearga si de cerinta acestora.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Dacă mâine nu voi mai fi…

Dacă lumea se termină mâine, vreau să spun cu un zâmbet larg că nu regret nimic. Deşi poate că, recunosc,

Ce te legeni? – Mihai Eminescu

Ce te legeni? – Mihai Eminescu – Ce te legeni, codrule, Fără ploaie, fără vânt, Cu crengile la pământ? –

Vorbe uitate

Te joci cu vorbele, te joci cu mine, cu sentimente, cu trairi, cu ganduri si cu tot ce inseamna fiinta


Tags assigned to this article:
diversefara cuvintegandurilepseoptimizare seo

1 comment

Write a comment
  1. Mira
    Mira 13 martie, 2013, 04:17

    Pe data de 4 februarie am fost la Targul de Nunti onaarizgt in Iulius Mall (Timisoara) si avut norocul sa imi gasesc rochia de mireasa perfecta pentru mine, exact la standul Modern Bride.

    Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte