click aici

Medicii necuvantatoarelor


clinica-veterinara_pp11Da, si necuvantatoarele au medicii lor si merita acest lucru uneori mai mult decat noi oamenii… pentru ca ei nu stiu ce inseamna minciuna, egoismul, ura… ne sunt fidele asa cum suntem noi… fara sa ne judece.

Medicii necuvantatoarelor sunt niste oameni extraordinari, oameni cu suflet.. Ii gasim in Bucuresti… Un spital veterinar bucuresti ofera animalutelor noastre toata ingrijirea necesara indiferent de problema pe care o au. In acest spital lucreaza profesionisti adevarat.

Acest spital garanteaza o ingrijire atenta a animalutului, cat si urmarea cu rigurozitate a tratamentelor necesare unei insanatosiri cat mai grabnice. Pentru a asigura pacientilor  un confort marit, incinta pentru feline este separata de cea pentru catei, custile individuale sunt dotate cu pernute impermeabile si paturi moi, temperatura in camere este reglata digital ( la nevoie existand si posibilitatea de incalzire individuala a pacientului).

Asa ca oricand aveti nevoie de un medic veterinar bucuresti, puteti apela la serviciile echipei acestui spital minunat.

In acelasi timp, acest serviciu va ofera mai mult timp liber, liniste si confort psihic, atat de ravnite in vremurile noastre.

In timpul programului normal de lucru (9:00-21:00), companionul beneficiaza de consultatii generale (de rutina), recomandate cel putin o data pe an, si de specialitate (dermatologice, ginecologice, neurologice, preanestezice, etc.), pentru situatii ce necesita o atentie sporita.

Serviciul de ambulanta veterinara este dedicat situatiilor in care animalul nu poate fi deplasat si/sau se afla intr-o stare critica (accidente rutiere, intoxicatii/otravire, blocaje urinare/intestinale/respiratorii, eutanasii de necesitate, etc.).

Aceasta clinica este ca o mana cereasca pentru noi, cei care ne iubim animalele de companie.

Powered by Seomonitor

Daca ai nevoie de o tableta pc sau  de o masina facut paine pentru duminicile in familie nu trebuie decat sa dai o fuga pana la altex si problema este rezolvata!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Dezavantajele persoanelor care lucreaza la negru

Deseori, pentru ca nu au de ales, multe persoane aleg sa lucreze la negru. Munca la negru are   multiple

It may just be everything that Windows 8 should have been

Dynamically brand synergistic schemas via cross functional networks. Quickly visualize web-enabled strategic theme areas for cross functional e-business. Enthusiastically productize

Ce se petrece cu mine?

Nimeni altcineva nu poate ști cu adevărat ce este în sufletul tău, este o realitate ce izbește clipă de clipă


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte