Ai toata viata inainte, desi in urma lasi un trandafir pe taramul ud al vietii

trandafir

Credeam ca iubirea exista in noi din momentul nasterii. Purtam in suflet o viata acest sentiment. El nu poate sa dispara din noi. El este insasi esenta vietii noastre…

Suferinta provine din faptul ca ne constrangem sentimentul iubirii sa creada in cineva..cineva care ne murdareste acest sentiment dandu-ne senzatia de izolare completa..pana cand invatam sa credem doar in noi. Si atunci trece totul ca si cum n-ar fi existat..

Ai toata viata inainte, desi in urma lasi un trandafir pe taramul ud al vietii

trandafir

Atunci iti revine iubirea si dorul de a crede doar in tine…si dincolo de toate existi doar tu..gata de noi contacte cu lumea exterioara. Iti revine zambetul pe buze si in inima, forta de munca si de creatie..gustul unui sarut in prag de adolescenta..

Ai toata viata inainte, desi in urma lasi un trandafir pe taramul ud al vietii..un trandafir care prin minunea anilor a reusit sa ramana alb.. .dar asta nu inseamna ca odata cu el lasi si toate sperantele tale. Atata timp cat te-ai nascut si mori cu iubirea din tine in sufletul tau nu ai dreptul sa fi nefericita..ai dreptul doar sa uiti cateodata sa crezi in tine..Dar nu fi trista..caci viata iti va readuce cu prima ocazie aminte de lucrul acesta..

Nu-i despartire ci o noua viata..

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

2 thoughts on “Ai toata viata inainte, desi in urma lasi un trandafir pe taramul ud al vietii

  1. Sentimentul asta este inutil daca nu avem in jurul nostru nici o persoana careia sa ii dedicam trairile noastre si frumusetea sufletului.

  2. Sunt posibilităţi care ne fac să ne gândim la tot felul de lucruri. Iubirea apare şi dispare, dar ai dreptate. Este acolo tot timpul. Iese când trebuie. Chiar dacă eşti nevoit să suferi, chiar dacă eşti destinat fericirii.

Lasă un răspuns