click aici

Ai toata viata inainte, desi in urma lasi un trandafir pe taramul ud al vietii

Ai toata viata inainte, desi in urma lasi un trandafir pe taramul ud al vietii

Credeam ca iubirea exista in noi din momentul nasterii. Purtam in suflet o viata acest sentiment. El nu poate sa dispara din noi. El este insasi esenta vietii noastre…

Suferinta provine din faptul ca ne constrangem sentimentul iubirii sa creada in cineva..cineva care ne murdareste acest sentiment dandu-ne senzatia de izolare completa..pana cand invatam sa credem doar in noi. Si atunci trece totul ca si cum n-ar fi existat..

Ai toata viata inainte, desi in urma lasi un trandafir pe taramul ud al vietii

trandafir

Atunci iti revine iubirea si dorul de a crede doar in tine…si dincolo de toate existi doar tu..gata de noi contacte cu lumea exterioara. Iti revine zambetul pe buze si in inima, forta de munca si de creatie..gustul unui sarut in prag de adolescenta..

Ai toata viata inainte, desi in urma lasi un trandafir pe taramul ud al vietii..un trandafir care prin minunea anilor a reusit sa ramana alb.. .dar asta nu inseamna ca odata cu el lasi si toate sperantele tale. Atata timp cat te-ai nascut si mori cu iubirea din tine in sufletul tau nu ai dreptul sa fi nefericita..ai dreptul doar sa uiti cateodata sa crezi in tine..Dar nu fi trista..caci viata iti va readuce cu prima ocazie aminte de lucrul acesta..

Nu-i despartire ci o noua viata..

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Pond – Creative Portfolio / Agency WordPress Theme (Portfolio)

POND is a creative & minimal worpress theme with some unique features which will help you make your project stand

Full speed ahead: An evolution of car technology

Dynamically brand synergistic schemas via cross functional networks. Quickly visualize web-enabled strategic theme areas for cross functional e-business. Enthusiastically productize

Muzica este viata…altfel

În ziua de astăzi toți băiețașii care ascultă rap, in special, doresc să devină DJ. Mulți se apucă, încearcă, nu


2 comments

Write a comment
 1. vienela
  vienela 31 October, 2012, 11:19

  Sentimentul asta este inutil daca nu avem in jurul nostru nici o persoana careia sa ii dedicam trairile noastre si frumusetea sufletului.

  Reply this comment
 2. Vlad
  Vlad 1 November, 2012, 18:32

  Sunt posibilităţi care ne fac să ne gândim la tot felul de lucruri. Iubirea apare şi dispare, dar ai dreptate. Este acolo tot timpul. Iese când trebuie. Chiar dacă eşti nevoit să suferi, chiar dacă eşti destinat fericirii.

  Reply this comment

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar