Nu-mi place sa ma simt folosit !!!!

nononoSuna aiurea postul … stiu.. insa vreau sa fac apel la cei ce cauta „gratuitati” pe net .. Nimeni nu misca un deget pentru mine ..eu de ce as face-o? Am nevoie de bani… cine nu are .. insa iti fac o data .. de doua ori de  trei ori.. si tot nu ma opresc si nici tu …o dam in nesemtire. Deci gata ma retrag ! Nu mai am numarul ala de contact ci doar adresa aia de email tampita .. theloccochicco@gmail.com .. ai nevoie de serviciile pe care le ofer (web design, advertoriale, promovare, content writing, SEO), cauta-ma cu macar un zero si sa vezi pe urma ce receptiv sunt…

Scriam acum ceva timp un post in care spuneam ca nu mai ajut pe nimeni dar nu a fost asa … am visat la caii verzi de pe pereti cum ca din proiecte se pot face bani … dar nu pentru mine!

Stiu draga amice invarti „bani blogosferici” foarte multi dar nu-mi place sa te folosesti de mine. Ai ceva sa-mi dai e ok, nu… de ce nu-ti incerci norocul la cei cu care iti place sa colaborezi ? O persoana mi-a deschis ochii si ma facut sa vad astfel lucrurile ma  gandeam ca doar de mine „abuzezi” insa tie iti place sa faci la fel cu toti crezandu-te ca ne esti superior…

Si eu am blog … nu uita diferenta este doar de cativa ani!!!!!

O seara buna va doresc tuturor. este ora 00 : 25 si chiar ma simt obosit… cei care se regasesc in postul acesta sunt rugati sa nu lase un comentariu !

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

11 thoughts on “Nu-mi place sa ma simt folosit !!!!

  1. Nu esti obisnuit? Nu stiai ca in ziua de azi daca ii dai un deget iti ia mana toata?

  2. pai na…cam asa se executa lucrarile de intretinere web ma’ fra….cu miloaga…daca esti bun, esti luat de prost…ce spui tu acolo de un zero….ar trebuii sa fie de cel putin doi..

  3. La vida es muy corta para estresarte con aquellas personas que ni siquiera merecen ser un problema en tu vida…..

  4. Concentreaza-te asupra lucrurilor cu adevarat importante, care scot ce este mai bun din tine.

  5. Cred ca stiu despre ce si mai ales despre cine vorbesti, dar si eu sunt cam de aceeasi parere, cum nimic nu-i moca in ziua de azi, nici mentenanta nu se face gratis. Cat despre advertoriale, pretul este in functie de pagerank si marimea advertorialului, pagerank mai mare, bani mai multi. Eu pe 2 din blogurile mele, PR3, iau in jur de 32-40 lei per advertorial/blog.

  6. Si eu ma simt folosit de foarte multe ori, ajut anumite persoane, ajut la dezvoltare si cand cer ceva primesc ignore sau nici un raspuns.

Lasă un răspuns