click aici

Start la modernizare


Pana si in cele mai mici orase s-a dat startul la modernizare, dar ce spun eu orase.. pana si la sate, pentru ca asa cer normele europene si, din punctul meu de vedere, pentru ca asa este normal, asa trebuie sa fie. Cand spun modernizare ma refer la dotarea magazinului, a afacerii in general cu sisteme optime pentru bunul mers al afacerii.

Mie imi lipseau doua lucruri in magazinul meu de la sat… un sagasoft, adica un program bun de evidenta de stocuri si nu numai dar si un aparat de etichetat care sa ne usureze munca. Bineinteles ca m-am interesat de unde pot face rost de acestea si am facut tot posibilul sa le achizitionez.

ITGStore.roAm cumparat un pistol etichete iar programul , sagasoft, l-am gasit si pe el. Nici nu va spun ce schimbare in bine mi-au adus aceste doua lucruri. Nu mai stau ore in sir sa caut aiurea prin magazin sa vad daca am un anumit produs.. introduc doar un cod si imi apare produsul, fie ca il am sau nu in magazin.

In ceea ce priveste etichetarea produselor, punerea preturilor pe el.. este suficient sa scanez codul de pe ele si pistolul de etichetat face toata treaba. Ma bucur ca am avut curajul sa investesc in afacerea mea pentru ca, se pare, lucrurile merg ca pe roate de cand am adus aceste imbunatatiri. Consider ca o afacere nu este o afacere fara investitii, fie ele mici sau mari. Prin aceste investitii, consider eu, arati ca iti respecti clientul dar si ca te respecti pe tine…

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Transforma-ti masina intr-o bijuterie!

  Un sofer care se respecta isi doreste ca masina sa fie intotdeauna curata, in primul rand, dar cei care

Psihoze

Desi as putea spune cu mana pe inima ca am multi prieteni, totusi ma simt singur. In cele mai dificile

Black Friday, 2013 – Bijuterii online

Intr-un articol anterior spuneam ca mi-am facut o lista  cu magazinele participante la un eveniment si anume Black Friday. Daca


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar