Start la modernizare

Pana si in cele mai mici orase s-a dat startul la modernizare, dar ce spun eu orase.. pana si la sate, pentru ca asa cer normele europene si, din punctul meu de vedere, pentru ca asa este normal, asa trebuie sa fie. Cand spun modernizare ma refer la dotarea magazinului, a afacerii in general cu sisteme optime pentru bunul mers al afacerii.

Mie imi lipseau doua lucruri in magazinul meu de la sat… un sagasoft, adica un program bun de evidenta de stocuri si nu numai dar si un aparat de etichetat care sa ne usureze munca. Bineinteles ca m-am interesat de unde pot face rost de acestea si am facut tot posibilul sa le achizitionez.

ITGStore.roAm cumparat un pistol etichete iar programul , sagasoft, l-am gasit si pe el. Nici nu va spun ce schimbare in bine mi-au adus aceste doua lucruri. Nu mai stau ore in sir sa caut aiurea prin magazin sa vad daca am un anumit produs.. introduc doar un cod si imi apare produsul, fie ca il am sau nu in magazin.

In ceea ce priveste etichetarea produselor, punerea preturilor pe el.. este suficient sa scanez codul de pe ele si pistolul de etichetat face toata treaba. Ma bucur ca am avut curajul sa investesc in afacerea mea pentru ca, se pare, lucrurile merg ca pe roate de cand am adus aceste imbunatatiri. Consider ca o afacere nu este o afacere fara investitii, fie ele mici sau mari. Prin aceste investitii, consider eu, arati ca iti respecti clientul dar si ca te respecti pe tine…

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns