Ce tampenie si cu net-ul meu : Eniasan o da in bara ? Sau pc-ul meu era de vina ?

eniasan

Pana acum m-am mandrit cu prviderul meu de internet (eniasan srl) dar de ceva vreme ma tot impiedica sa mai tin pasul cu online-ul
Sa va povestesc : A inceput cu conectarea telefonului mobil la unitate pentru ca aveam nevoie de camera lui pentru a obtine o conversatie pe skype pentru ca web-ul meu se defectase si m-am gandit ca pot folosi camera foto a telefonului.

Ce tampenie si cu net-ul meu : Eniasan o da in bara ? Sau pc-ul meu era de vina ?

Zis si facut l-am conectat m-am folosit de webul telefonului pentru circa 5 minute pe urma ce sa vezi „A NETWORK CABLE IS UNPLUGGED” si conexinea mi-a picat. M-am gandit ca poate este de la unitatea mea pentru ca se mai joaca din cand in cand si baietelul meu cu ea (trage de fire buseste tastatura trage de mouse s.a.m.d.) dar nu a fost asa , in secunda 2 bum bum bum la usa, ma duc sa vad cine e…

eniasan
Ce tampenie si cu net-ul meu : Eniasan o da in bara ? Sau pc-ul meu era de vina ?

Eu : buna ziua
Reprezentant deranjamente Eniasan : Buna ziua , aveti cumva calculatorul pornit ?
Eu : Da! De ce?
Eniasan : Sa inregistrat un flood imens de pe ip-ul dumneavoastra si am fost nevoiti sa va deconectam de la internet pentru ca ne bloca unitatea principala si cu asta cadea si la scarile vecine.
Eu : Haideti sa vedeti ce am facut (le-am aratat treaba cu telefonul ..s.a.m.d. )
Eniasan : Probablil sa fie o alta defectiune …virusi ceva.
Eu : Nu are cum dom’le pentru ca nu de 20min am instalat windowsul
Eniasan : Hai ca te conectam iar si sa vedem ce se intampla(m-au conectat dr bineinteles ca de data asta nu sa mai intamplat nimic,totul mergea struna)

Dupa plecarea lui la nici o jumatate de ora iar o eroare conecting wan pppoe si nu se mai conecta..Bineinteles am sunat iar la deranjamente sa vina sa vada de ce nu se mai conecteaza…a venit iar tipul ala a dat run la nustiu ce si pac a mers insa nici el nu stia de la ce putea fi.

Iar a picat netul de la Eniasan

A doua zi iar aceasi poveste iar nu merge netul… sun la ei si mi-au zis ca sunt nevoiti a ma decupleze pana imi cumpar alta unitate ca nu stiu de la ce e dar cert e ca le fac flood (dracu’ stie cu ce) dar le blochez lor nustiu ce ohm principal.
Am stat decuplat cam 4,5 zile fapt ca nu am mai fost vazut pe retelele de socializare (facebook,twitter) si bineinteles prin blogosfera, mi-am schimbat ramii,hardul,placa de retea,si l-am mai sters de praf si cam atat, am sunat iar la ei si m-au conectat,

Dracu stie cat o merge de data asta dar sper sa nu mai apara probleme.
Tu te lauzi cu providerul tau? Pe mine m-a dezamagit ca in loc sa cautam o solutie ca poate nu era de la mine ci de la fibra (eu sunt abonat la ei de ceva ani buni si nu am avut probleme pana acum) ei au ales sa ma decupleze.
Urat din partea lor !

Voi de la ce credeti ca era? Ai intampinat vreodata problema asta ? Cum ai rezlovat-o?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

3 thoughts on “Ce tampenie si cu net-ul meu : Eniasan o da in bara ? Sau pc-ul meu era de vina ?

Lasă un răspuns