click aici

Ceva nou de la miniprix


De ceva vreme am inceput sa monitorizez cateva site-uri de tip eCommerce, deoarece prin aceasta metoda am prins super oferte de multe ori. De exemplu am intrat o data la doua zile pe site-ul de articole vestimentare Miniprix pentru a vedea daca sunt reduceri si daca s-au urcat produse noi pe site, fiindca este si timpul, mai ales ca vine iarna iar majoritatea magazinelor au articole doar pentru sezonul toamna.

In urma cu cateva zile am prins pe site-ul acesta super oferte la produse de iarna precum geci barbatesti miniprix sau geci de iarna pentru copii miniprix. Reducerile erau pana la 50%, iar produsele erau chiar frumoase si bune din punct de vedere calitativ.

Astfel de reduceri rari vezi prin magazinele din oras, iar acesta este un lucru foarte rau, deoarece am observat ca din ce in ce mai multi oameni prefera in ziua de azi sa comande de pe site-urile eCommerce, deoarce le sunt mult mai utile, poti vedea produsele mult mai repede, iar comanda vine in cel tarziu 48 de ore. Cu siguranta se merita sa astepti 48 de ore sa-ti vina un produs, mai ales atunci cand n-ai timp sa iesi in oras la shopping fiind prea ocupat cu serviciul.

Recomand : ghete de iarna barbati si ghete de barbati din piele intoarsa

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Prelungiti perioada de 30 de zile de trial Windows Vista

In cazul in care ati cumparat un laptop pe care a fost instalat un Vista trial probabil stiti ca nu

Cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti despre abcesul dentar

Singura modalitate de a vindeca un abces dentar este cu un tratament stomatologic. Medicul dumneavoastră vă poate da sfaturi, dar

Coarda de chitara

De rupi o coarda de chitara, ea plange, geme tremurand O alta coarda ii ia locul, si-auzi chitara i-ar cantand

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar