click aici

Ceva nou de la miniprix


De ceva vreme am inceput sa monitorizez cateva site-uri de tip eCommerce, deoarece prin aceasta metoda am prins super oferte de multe ori. De exemplu am intrat o data la doua zile pe site-ul de articole vestimentare Miniprix pentru a vedea daca sunt reduceri si daca s-au urcat produse noi pe site, fiindca este si timpul, mai ales ca vine iarna iar majoritatea magazinelor au articole doar pentru sezonul toamna.

In urma cu cateva zile am prins pe site-ul acesta super oferte la produse de iarna precum geci barbatesti miniprix sau geci de iarna pentru copii miniprix. Reducerile erau pana la 50%, iar produsele erau chiar frumoase si bune din punct de vedere calitativ.

Astfel de reduceri rari vezi prin magazinele din oras, iar acesta este un lucru foarte rau, deoarece am observat ca din ce in ce mai multi oameni prefera in ziua de azi sa comande de pe site-urile eCommerce, deoarce le sunt mult mai utile, poti vedea produsele mult mai repede, iar comanda vine in cel tarziu 48 de ore. Cu siguranta se merita sa astepti 48 de ore sa-ti vina un produs, mai ales atunci cand n-ai timp sa iesi in oras la shopping fiind prea ocupat cu serviciul.

Recomand : ghete de iarna barbati si ghete de barbati din piele intoarsa

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Locco.Ro a fost in direct la Blogatu Live Tv

In cadrul emisiunii de la Blogatu Live Tv emisiune ce are ca scop analiza de bloguri si site-uri din Romania

BusinessId – Responsive Business WordPress Theme

Download WordPress Theme | Preview WordPress Theme BusinessId – Responsive Business WordPress Theme WP 4.1 Compatible WordPress Theme full feature

Freegan – O subcultura stranie

Freegan este o subcultura stranie plina de nonconformism ce incalca in buna masura anumite norme firesti ale traiului in societate.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte