click aici

O baie perfecta pentru relaxare


Nu stiu daca v-am spus pana acum ca am la tara la bunici o casuta micuta si cocheta care, la inceput, a fost proiectata doar pentru o simpla bucatarie cu o camera. Ei bine a iesit ceva mai mult decat i simpla bucatarie. A iesit o casuta cocheta in toata regula cu un hol destul de mare, o bucatarie, o camera, o camara mare si o baie potrivita… Bineinteles ca si cheltuielile au crescut insa am reusit incet incet sa o terminam. A mai ramas doar baia pentru ca voiam o baie perfecta pentru relaxare.

Pentru ca nu avem foarte mult spatiu am hotarat sa o utilam cu o cabina dus 80×80, as vrea eu si cu idromasaj daca tot nu este spatiu pentru o cada mareeeeee. Un vas wv suspendat este iarasi cea mai buna alegere…. Am plecat la cumparaturi si pentru utilarea baii mele perfecte. Am gasit exact ceea ce ne doream. Buuun, odata cumparaturile facute ne-am intors acasa pentru a incepe lucrarile la baie… cand sa ne apucam ma trezesc cu al meu ca ma intreaba de sifon cada si era asa nervos ca am uitat sa luam… bine asta pana a realizat ca de fapt noi ne puneam dus. 😀

A durat un pic pana ce am finalizat lucrarea insa totul a iesit asa cum mi-am dorit… baia perfecta pentru relaxare cu o cabina de dus absolut superba. Abia astept sa ma relaxez intr-o seara calduroasa de vara facand un dus pe cinste acasa la mine.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Criminalul amorez partea a II a

Acestea sunt doua articole din ziar la care se adauga in misteriosul „dosar” un raport datat cu 2 ani in

Amintiri din copilarie

Vreau sa va spun despre o intamplare foarte hazlie. Este vorba despre un moment de acum mai bine de 16

Vine anotimpul cadourilor

Am asteptat sa treaca un an pentru a veni din nou timpul cadourilor. Timpul a trecut fara sa ne dam


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte