Top Website – Pagina de A-lister (2)

Astazi vom vota pe cei mai buni din blogosfera. Pun la dispozitie doar paginile lor personale insa cu totii stim ca sunt implicati in proiecte mult, mult, mult prea mari din care au castiguri fabuloase .

Si incepem cu:

Zoso

zoso

Blogatu

blogatu

Chinezu

chinezu

Ordinea siteurilor este una aleatorie insa cu totii stim ca toti trei sunt foarte buni in ceea ce fac. Cu toate astea va intreb care credeti ca se descurca cel mai bine (din cei trei „mititei”) in online si pe cine luati drept exemplu?

[poll id=”4″]

Ai votat da ? Acum spune-ne si de ce ai votat cu el si de ce nu cu ceilalti.

Daca vrei sa fii la curent cu vanzari apartamenete in Bucuresti sau cu ce ansamblu rezidential in Bucuresti este pus la vanzare/inchiriere trebuie doar sa apelezi la profesionistii de la NewTown si nu vei regreta!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

32 thoughts on “Top Website – Pagina de A-lister (2)

 1. Am votat Chinezu, imi place si blogul lui Marius dar acela nu mai este un blog ci un spatiu de promovare.

 2. Se scrie „vom” , nu „vom” ! Eu am votat cu Marius . Mi se pare foarte bun si , spre deosebire de ceilalti , Marius se ocupa foarte mult de promovarea incepatorilor.

 3. am vrut sa spun ca se scrie „vom” , nu „v-om” , dar am uitat de cratima 🙂

 4. am votat si eu, insa e secret ca nu vreau sa se supere careva…il stiu personal si pe Marius si pe Cristi, sincer mi-ar place sa-l intalnesc si pe Vali sa schimbam macar 2 vorbe

 5. Apropo ai un bug in sondaj… daca dau refresh pot sa votez de cate ori vreau… ar fi trebuit sa ma lase doar o data! 🙁 vine unul dintre candiditati si isi da voturi pana se satura, asta in cazul in care n-are ce face mai bun!

 6. tu ce crezi?
  Normal ca nu! testeaza si tu

  E vorba de „corectitudinea rezultatului” nu daca-mi place mie sau nu!

 7. Am votat cu Blogatu,pentru ca pe el il vad desfasurand cele mai multe campanii pe diverse grupuri facebook,de pilda.

 8. Nu am eu cine stie ce trafic care sa sa voteze asa aiurea . Daca aveam nu stiu ce premiu as mai fi zis dar asa .. am curaj sa bag mana in foc ca sunt reale 😉

 9. No shit uitai sa te intreb… De ce ai votat cu Zoso? Hai ma ce naiba nu vedeti ca am scris sa spuneti si de ce ai votat cu X si de ce nu cu Y …. Vreau argumente

 10. As fi votat cu blogatu (dar ma spamuieste prea mult si asta ma deranjeaza)… as fi votat cu zoso (dar n-am apucat sa interactionez atat de mult cu el)… am votat Chinezu (pentru ca este unul dintre cei mai faini bloggeri si pentru ca imi plac proiectele lui)

 11. Eu am votat cu Chinezu, nu am votat dupa cine scrie mai bine,etc am votat doar dupa design:)

 12. ai uitat să pui bloggeri importanți. să înțeleg că faci un sondaj doar cu idolii tăi?

Lasă un răspuns