click aici

Shortcodes Ultimate – Update to 4.3.2


shortcodesSi update-urile pentru acest plugin continua. Shortcodes Ultimate a ajuns la versiunea 4.3.2 si sunt convins ca nu se va opri aici. Spuneam zilele trecute pe Facebook ca pana la sfarsitul anului cu siguranta va ajunge la o versiune record pentru un dezvoltator. Si mie imi convine, tot timpul au ceva erori de fixat sau ceva nou de implementat. Pana acum pierdeam ceva timp pana faceam un site de prezentare insa acum cu ceea ce ofera acest plugin in maxim 3-4 ore este gata daca am tot materialul necesar. Pe viitor vreau sa iau legatura cu dezvoltatorul acestui plugin (Vladimir Anokhin) pentru a afla mai multe informatii despre  Shortcodes Ultimate !

 P.S. – Folosesti acest plugin?  Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Businesstwo v1.0 Cssigniter WordPress Theme

If you liked our previous Business and Portfolio themes you will be amazed by how powerful BusinessTwo is. Demo Theme

O schimbare placuta – Facebook Timeline

Nu stiu cum sunteti voi dar eu nu pot face nimic daca nu mai adaug cate ceva pe site. Astazi

Tine de igiena corporala

Am dezbatut acu’ ceva timp pe blog, daca un barbat ar trebuie sa fie epilat sau nu. Tin minte ca


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte