click aici

Ranchiuna?

Ranchiuna?

Iata un aspect al personalitatii si al caracterului uman : ranchiuna . Este o ura prelungita, uneori pentru toata viata, a unei persoane contra altei persoane, dintr-un motiv oarecare. Dar cel pe care se tine ranchiuna, poate sfida ranchiuna celuilalt, ignorandu-i rabufnirile dusmanoase de atata vreme, sau razandu-i in nas pur si simplu, simtindu-se stapan pe situatie, sau nepasandu-i de dusmania celuilalt.

ranchiuna

Tu ai vreo persoana care iti tine ranchiuna de multa vreme? Si daca da, cum reactionezi? Prin pasivitate, ignoranta, ori ii razi mereu in nas sfidator, amplificandu-i ranchiuna?

Eu procedez mereu cu ultima varianta. Ii zambesc, ori ii ironizez ura, aratandu-ma prietenos in bataie de joc. Omul care tine ranchiuna multa vreme, mereu scapa din interior, naduful, ura, dar mereu si dorinta de razbunare. Din acest motiv, il las sa-si otraveasca sufletul, inecandu-se cu propriul venin. Eu prin asta, devin mai puternic decat el, lasandu-l sa se consume murind in suc propriu, precum pitigoiul… 🙂

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Protejat: Password Protected Post

Nu există niciun rezumat deoarece acesta este un articol protejat.

Sirena si marinarul

Undeva, intr-o mare uitata de oameni si pescarusi,de cunoscut si cert, exista demult o certitudine: o sirena.Fiind plictisita de lipsa

Share in grupurile de facebook cu un simplu click

Nu demult cineva pe facebook ma intreba cum fac acel share  super repede in grupurile de facebook. Sa va explic,


1 comment

Write a comment
  1. Perfu
    Perfu 10 martie, 2014, 22:46

    E bine sa-i ignori si mai scapi de ei 🙂

    Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte