Schimbare radicala

Eram trei prieteni foarte buni inca de mici… fusesem impreuna la gradinita, apoi la scoala generala, la liceu… chiar si la facultate, desi eram la specializari diferite eram in aceeasi cladirile si timpul liber ni-l petreceam impreuna. Dupa terminarea facultatii am hotarat sa facem o schimbare… una radicala. Fiind prieteni de atatia ani, practic de o viata, si nefiind niciodata despartiti ne-am ambititonat sa ne demonstram noua dar si celorlalti care ne luau in ras, ca putem functiona si separat.

Asa ca intr-o zi ne-am pus in fata calculatorului si am inceput sa ne cautam locuri de munca in zone total diferite ale tarii. Eu am cautat oferte locuri de munca Cluj pentru ca imi placea acea zona… Mihai a cautat locuri de munca Iasi 2014 pentru ca voia sa cunoasca mai indeaproape traditiile moldovenesti iar Ginu a ales sa caute locuri de munca Calarasi 2014, fiind indragostit de zona Olteniei si de oltence.

Dupa cateva cautari am gasit cateva posibile locuri de munca. Ne-am depus cate un cv online si singurul lucru care ne-a ramas sa il facm era sa asteptam sa fim contactati. Am avut noroc sa fim contactati in numai cateva zile de la trimiterea cv-urilor si sa fim chemati la interviuri. Iata-ne acum plecati pe drumuri diferite… Cu siguranta ne va fi foarte greu desi nu vrem sa recunoastem acest lucru insa stim cu totii ca vom trai experienta vietii noastre si ca atunci cand ne vom reintalni vom avea ce sa ne povestim… vom putea face comparatii intre stilul de viata al fiecaruia… si, mai ales, ne vom bucura si mai mult de momentele petrecute impreuna.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns