New Job: Anbitas Com Prod – Un job mult visat

Mno’ hai ca acum avem si carte de munca… Parca am presimtit ca finele lui 2014 imi va aduce o surpriza, s-a intamplat. M-am angajat exact unde imi doream … locul de munca unde vin cu drag, indiferent ca trebuie sa ma trezesc dis-de-dimineata sau ca trebuie sa lucrez pana seara tarziu.

Practic fac ceea ce facem zilnic doar ca acum sunt „distrat” de clienti sau colegi. Hardware, reparatii, Tehnoredactari, vanzari produse IT sund doar cateva din activitatiile mele de la noul loc de munca. Ceea ce imi place este ca noii sefi nu ii vad ca pe niste persoane sobre sau ca pe niste persoane aspre (pariez ca pot fi si asa) ci pur si simplu ii vad ca pe parintii mei. Seamana si la vorba si ca aspect exact ca parintii mei … iar cand discut cu ei …. dorul de parinti imi trece. 😀 .

Mda, ce sa mai zic … sunt inca la inceput… sunt constient ca inca mai am multe de invatat insa ma cunosc foarte bine si stiu ca pot face mult mai multe si ca pot face multe persoane mandre.

P.S: Daca nu veti mai vedea articole publicate de LoccoChicco si veti vedea Anonim sau Guest sa stiti ca de vina este timpul si voi programa doar guest-post-urile pana imi voi face un program….program si pentru Locco.Ro.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

3 thoughts on “New Job: Anbitas Com Prod – Un job mult visat

  1. Ma bucur pentru tine, ca ti-ai gasit jobul visat, mai conteaza sa te tii si de el. Au si un site de prezentare ?

  2. Cu siguranta o sa inveti foarte multe lucruri noi la noul job, uneori inveti mai bine atunci cand te afli intr-un birou la locul de munca decat acasa, langa familie, in zona personala. Eu iti doresc mult succes, sa auzim la anul ca ti-ai gasit un alt loc de munca, mult mai bine platit. Eu iti doresc succes, sa inveti cat mai multe, sa cunosti oameni noi si sa respecti fiecare client, coleg sau sef.

Lasă un răspuns