Shortcode Ultimate – Un plugin ce ofera o pata de culoare blogului tau

shortcode ultimate - locco.roAseara am promis intr-o emisiune realizata de Blogatu si anume „Printre Bloguri” ca voi publica un articol in care o sa ofer linkul de download pentru pluginul ce ofera o pata de culoare unui site cu doar cateva click-uri. Plugin-ul se numeste Shortcode Ultimate si ofera o sumedenie de chestii „misto” la blog daca sunt folosite asa cum trebuie. Frecventa de update a plugin-ului este aproape zilnica si de fiecare data apare cate ceva nou.

 Pasul 1:  Pentru inceput puteti descarca plugin-ul Shortcode Ultimate de aici sau direct din panoul de control / plugins / search plugins si sa introduceti cuvintele  Shortcode Ultimate   Pasul 2: Instalare si configurare.  Dupa ce ati instalat plugin-ul shortcode ultimate din panoul de control selectati:  Settings / Shortcode Ultimate / Settings . Bifati toate cele 3 casute ce va apar in acea pagina pentru a evita conflictul cu alte plugin-uri, salvati si va puteti bucura de plugin-ul plin de culoare.

dupa instalaresalveaza setari shortcode ultimate

 Pasul 3: Integrare in articol  Dupa ce ati salvat setarile click  Posts / Add New  iar langa butonul de add media (cel care serveste la adaugarea imaginilor in articol) aveti un alt buton ce se numeste  Insert Shortcode , click pe acel buton si imediat va va aparea lista completa a codurilor. Click pe una din iconite completati campurile si gata.

adaugare shortcodelista completa a codurilor

Sper ca va fost folositor acest scurt tutorial despre un plugin ce ofera destul de multe chestii misto. Va astept si cu  un feedback  daca sunteti multumiti de acest plugin.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

4 thoughts on “Shortcode Ultimate – Un plugin ce ofera o pata de culoare blogului tau

  1. Ce pot sa spune e ca pluginul e foarte bun. Il folosesc cand mai fac teme wp pentru clienti. Parte care i-mi place in deosebit este ca are slider si te ajuta foarte tare cand faci un home-page pentru wordpress il recomand.

  2. Cu siguranta nu ai avut ochelarii cu tine sa vezi linkul sau nu ai avut chef sa-l mai cauti. 😀 Contact/Exchange (mouseover) Te cred ca nu vrei sa pierzi timpul pe la nebuni dar na ce sa fac 🙁

Lasă un răspuns