click aici

Web Designer Tool – O alta treapta urcata de Google


Web Designer ToolGoogle a anuntat astazi lansarea unui nou tool pentru webmasteri si anume Web Designer, Acest instrument creat in exclusivitate pentru construirea site-urilor HTML5 si bannere. Compania Google a anuntat această lansare de prin luna Iunie, dar lansarea a fost facuta astazi., Google Web Designer,se afla în versiune beta si este o versiune publică și disponibila pentru download pentru Mac și Windows.
După cum spune Google in anuntul de astazi, Web Designer a fost dezvoltat pentru a permite agenților de publicitate de a crea cu ușurință anunțuri HTML5 pentru mobile și desktop.

Descarca Web Designer ToolUn instrument pentru webmasteri

Acest tool vine cu toate instrumentele vizuale de design cu care probabil esti familiarizat deja. Unele dintre cele mai interesante optiuni pentru Web Designer include si un instrument creion pentru desen, precum și un spatiu pentru gestionarea animatiilor. Web Designer dispune de asemenea de posibilitatea de a crea conținut 3D folosind functiile de la  CSS3, precum și un set de sabloane dar si componente pentru galerii, hărți și videoclipuri YouTube încorporate.

Pot spune ca nu am testat acest tool foarte mult dar oarecum ma multumeste, adica imi acopera acele „gaurele” de care aveam nevoie de ele in alte programe. Am sa revin cat de curand cu un nou articol informativ dar si cu ceva lucrari cu acest programel lansat de tata Google.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Despre hosting si caracteristicile lui

Daca intr-un articol anterior va explicam cum se poate optimiza un site pe platforma Joomla … in acest articol am

Site Web – tentacul în universul informaţiei

Cine n-are site web , să-şi facă. De ce? Astăzi totul se învârte pe Internet. De la mesagerie, televiziune, ştiri

Accesorii la moda pe timp de criza

Ce ne facem doamnelor si domnilor? Suntem in plina criza. In plin sezon de reduceri. Buzunarele se golesc, dulapurile sunt


5 comments

Write a comment
 1. bucurblog
  bucurblog 1 octombrie, 2013, 14:57

  Intrebare de baraj inainte sa il descarc sar putea sa para totusi stupida intrebarea, functioneaza si pe Ubuntu 13.04?

  Reply this comment
  • LoccoChicco
   LoccoChicco Author 1 octombrie, 2013, 15:01

   Programul este pentru Linux,MAC si Windows .. eu nu am Linux asa ca am luat versiunea pentru Windows … cauta cea pentru linux ca ezista;)

   Reply this comment
 2. bucurblog
  bucurblog 4 octombrie, 2013, 15:59

  Am gasit un mic video in care se explica mai clar cum functioneaza. Pentru cei care nu au prins toate chestiile va rog sa urmariti acest videoclip.

  Reply this comment
 3. Titi Moldoveanu
  Titi Moldoveanu 9 octombrie, 2013, 16:08

  Multumim . Pana acum ma chinuiam cu diverse aplicatii care vad ca aici sunt incluse toate.

  Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte