Minte sanatoasa in corp sanatos

Nu degeaba se spune inca din antichitate „mens sana in corpore sano”, minte sanatoasa in corp sanatos, pentru ca atunci cand ne simtim bine in propriul nostru corp putem gandi altfel, suntem mult mai optimisti. Ne-am obisnuit, din pacate sa consumam tot felul de chimicale, datorita produselor pe care societatea din ziua de azi ni le ofera si, din pacate, nu facem nici cel mai mic efort sa imbunatatim situatia. Ne complacem in aceasta situatie din cauza comoditatii…

In loc sa apelam la produse naturiste atunci cand avem vreo problema, dam repede la produsele facute numai si numai din chimicale fara sa realizam ca de fapt inrautatim situatia si ca ne facem si mai rau. Dimineata in loc sa bem un ceai proaspat, dam repede pe foc cu un ibric de cafea tare, cat mai tare… Pana si seara in loc sa bem un ceai de tei, de exemplu, care sa ne calmeze punem repede un suc rece de la frigider ca deh, caldura mare mon chher!

Ne-am obisnuit sa fim comozi si sa apelam la produse, fie ca sunt ele alimente sau cosmetice, care ne fac rau in loc sa ne faca bine.

Credc ca acesta este unul dintre lucrurile care trebuie schimbate la noi s ca daca am fi ceva mai atenti cu sanatatea noastra am avea si o minte mai sanatoasa, o gandire mai buna, mai deschisa catre nou si am avea si alt tnus… o alta pofta de viata.

O minte sanatoasa se gaseste intotdeauna intr-un corp sanatos… nu uitati acest lucru niciodata!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns