click aici

Gamemag.ro – Troianul la el acasa!


DR_virus_skull_06090936In categoria „Paginilor virusate„, Gamemag.ro, se poate clasa pe locul „tatal lor…tatal troienelor„! Navigam si eu, ca omu, pe internet…din site in site si ajung pe gamemag.ro. In secunda urmatoare imi sare anitivirusl si ma anunta ca pagina este infestata cu un troian. „Se mai intampla”, imi spun eu…Dar antivirusul tot sare si tot sare si ma tot anunta. Reusesc sa inchid pagina respectiv si ma pun sa scanez intreg site-ul. Nu mare mi-a fost mirarea, sa vad ca nu numai indexul este virusat si celalate pagini, dar fiecare element in parte. Poze, documente si chiar linkurile in sine!

gamemag

Acum stau si ma intreb. Cum este posibil, ca un „Magazin online de Jocuri Video cu Licenta, Jocuri originale. Jocuri PC, Jocuri PS2, Jocuri PS3, Jocuri GBA, Jocuri Nintendo DS, Jocuri Nintendo„, asa cum scrie in descrierea lui, sa fie atat de virusat? Echipa tehnica doarme cumva? Sau au uitat sa revina din vacanta?

Si continui sa ma interesez despre acest „site”. Page Rank 3! STUPOARE! Continuam cautarile. Este adevarat, aici se vand cele mai cunoscute si jucate jocuri pe Pc, Xbox, Ps3 si lista continua. Si totusi, cum se face ca este ticsit cu virusi?

Revin pe Gamemag.ro, hotarat sa vad prima pagina. Sunt tare curios ce este acolo. Virusul isi face aparitia si dupa 6 sau 7 alerte venite din partea antivirusului, reusesc sa accesez pagina. Dar la final, dupa ce „se incarca”…ma lovesc de alta proglema: priviti si voi!

Pasul 1

gamemag1

Pasul 2

gamemag2

Pasul 3

gamemag3

Poftim? Pagina nu exista? Pagina plina cu virusi si cu Page Rank 3 NU EXISTA?

Sa punem mana de la mana, sa facem mai multe maini si sa se ocupe cineva de partea tehnica a acestui site, ca se pare ca cei responsabili dorm sau nu isi iau munca in serios!

Update postare: In aceeasi situatia jalnica, daca nu si mai jalnica, se afla si alte pagini, cum ar fi www.printesa.ro si www.schimbdelink.ro(am stat mai bine de 2 minute numai in alerte). Si sunt convins ca daca le luam la purificat, gasim mii de astfel de pagini!


Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Fragmente de viata

Trecuse o vreme de cand nu se mai vazusera… Ea, acum o domnisoara distinsa, eleganta… Nu mai avea acele codite

Dynamically leverage other’s resource

Conveniently syndicate efficient „outside the box” thinking via customized models. Uniquely scale one-to-one models via backward-compatible e-markets. Rapidiously negotiate team

Bun venit la Venus

Venus este asociata de foarte multe ori cu femeia… dar si cu pamantul, fiind si numele unei alte planete, fiind


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte