click aici

An nou cu realizari


2014 - locco.roSi gata distractia a luat sfarsit acum este momentul sa ne intoarcem la lucru, la birouri, la tastaturi si la monotonia de zi cu zi. Nu stiu ce a insemnat pentru voi 2013 dar pentru mine a insemnat un real succes. Mi-am realizat o parte din dorinte, am invatat ca doar prin munca poti ajunge acolo unde iti doresti. Acum este momentul sa-mi impun urmatoarele target-uri.

Vreau sa-mi gasesc un job (part-time) online pe nisele: dezvoltare web, content writing, promovare web.

Vreau sa-mi deschid un PFA (persoana fizica autorizata) pentru ca am observat ca nu prea sunt bagat in seama daca nu ai documente la mana.

Acesta este target-ul meu pe 2014, stiu ca prin munca o sa reusesc!

Sa ne auzim cu bine!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Atletismul – benefic atat corpului, cat si mintii.

Fiecare dintre noi are cate un idol in lumea sportului. Cand un mare campion invinge, toata lumea se bucura de performanta sa. Astfel oricine poate incerca sa devina un mare campion, avand exemplul sportivilor de astazi, fie ca e vorba despre inot, atletism, fotbal sau sah.
Cu ocazia evenimentelor sportive renumite, precum Jocurile Olimpice sau Campionatul Mondial de Fotbal, putem fie sa urmarim la televizor performantele sportivilor nostri preferatti, fie sa traim competitiile in mod activ, in parc sau in curtea scolii; orice activitate fizica este benefica atat corpului, cat si mintii.

Cu baiatul in Paradisul Personajelor

Astazi este o zi foarte speciala pesntru mine, este botezul fiului meu. Totul este asa cum mi-am dorit dar parca

Stele

Stele Stelele ce lumineaza-n noapte cerul lumii tale,Sunt lacrimi, nu doar simple stele, suntLacrimile mele, ce-au curs de cand te-ai


4 comments

Write a comment
 1. Patratel
  Patratel 4 ianuarie, 2014, 17:41

  Ceea ce pot sa-ti urez este.. un an nou cat mai fericit si mai plin de realizari. Cat despre job-ul online, da, ai dreptate, referitor la PFA, si eu am de gand sa fac asta. Dar pe webdesign/sysadmin..

  Reply this comment
 2. BaPLM.com
  BaPLM.com 5 ianuarie, 2014, 19:21

  Să ne trăiești Andrei! La mulți ani! ^^

  Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte