click aici

Depasirea conditiei


Era un baiat de la tara care nu avea prea multa carte. Nici familie stabila nu avea… tatal ii murise cand era el mic iar mama… mama nu i se putea numi mama, asa ca nu statuse prea mult timp intr-un loc . Avusese joburi bacau, joburi baia mare, peste tot pe unde ajunsese in tara muncise. Era un baiat serios si de fiecare data cand pleca de la un loc de munca isi lasa loc de buna ziua.

Intr-o zi, cand nu a mai suportat sa se plimbe din loc in loc, sa nu aibe o familie si sa fie mereu al nimanui, a hotarat sa isi incerce norocul si sa plece la munca in strainatate. Isi dorea sa stranga bai sa isi poata cumpara o bucatica de pamant pe care sa isi construiasca o casuta a lui.

Asa a inceput sa isi caute un loc de munca in strainatate si intr-o zi i-a suras norocul. A reusit sa plece in strainatate.. A lucrat absolut tot ce se putea lucra… a pornit de la culegator de fructe si legume in camp, apoi, observandui-se seriozitatea si cat de dedicat era muncii a fost avansat ca supraveghetor in hala unde se depozitau fructele. A ajuns intr-un final sa fie vice-presedinte la o firma destul de mare in strainatate. Si-a definitivat si studiile tot acolo. A ajuns exact acolo unde si-a dorit.

A cunoscut o fata de care s-a indragostit nebuneste, s-au casatorit, au avut si un copi, un baietel, care ii este lumina ochilor lui.

Acum nu mai are parte de neajunsuri… are tot ce nu a avut vreodata, familie, iubire si o situatie materiala a lui si, cel mai important, un camin. Prin ambitie a reusit sa-si depaseasca conditia.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Renovari

Abia am iesit din iarna si cei care intretine blocul in care stau sa apucat de renovat blocul. Tinand cont

La ce alimente ar trebui sa renunti ca sa scapi de balonare

Balonarea reprezinta acumularea de aer in stomac si intestine, care duce la cresterea in volum a abdomenului, pe termen scurt.

Contele fier de calcat de la Philips

Cand suntem mici toti facem prostii si ne credem supereroi si luptam impotriva masinii de spalat sau infrangem balaurul din


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte