click aici

Mini vacanta – De bunicii mei nu ma pot satura


Un peisaj de vis, un loc in care boii inca mai trag la car iar olaritul inca este o meserie si un mod de viata, un loc in care cat e de lunga ziua verii nu ai timp pentru zabava cand cu stransul fanului cand cu hranitul animalelor de prin ograda, ba cu ranitul, ba cu fiertul „rachiului” la cazan, iar trezitul de dimineata este principala regula a tuturor. Da ati ghicit iar am trecut pe la tara (iar la tara nu ma duc sa ma odihnesc pentru ca sigur este cate ceva de facut) si acum parca ma simt de doua ori mai odihnit cu toate ca am muncit saptamana aceasta cat pentru un an intreg. Nu pot spune ca pe toate le-am facut cu drag dar cand ii vedeam pe bunicii mei parca prindeam si eu putere si incepea sa-mi placa.

Am stat cu bunicul meu de am fiert la cazan corcodusele si prunele stranse cu atata sudoare on zilele cu soare iar cand am gustat rezultatul am inteles ce inseamna un an cu belsug la tara si…. chiar am fost fericit (dupa al cinci-lea pahar).
Am fost la padure de am  taiat lemne, le-am adus acasa le-am tocat si le-am pus la „scuteala” pentru iarna ce va sa vina. La mine la tara se potriveste foarte bine proverbul Omul gospodar isi face vara sanie si iarna car” deci suntem pregatiti.

Acum vreau sa ma odihnesc ca totusi este Duminica iar de Luni incepem activitatea … daca la tara am parte de munca fizica acasa am parte de cea psihica. O zi de sarbatoare de 7 stele va doresc ca doar este a-7-a zi in saptamana.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Recomandari pentru cei care urmaresc oferte online

Magazinele care ofera reduceri prin intermediul internetului sunt tot mai multe pe zi ce trece. Cu toate acestea, nu putem

Bazele lubrifiantilor industriali: Ce este un lubrifiant?

Fiecare lubrifiant „gata de utilizare” este fabricat printr-o anumita formula proprie. Fiecare dintre acesti lubrifianti sunt folositi pentru a combate

Tigari electronice: industrie în plină expansiune sau Fiasco de sănătate?

Arata si se simt ca tigarile reale, dar ele sunt mult mai mult decât atât. Dublarea cotei de piață anual,


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte