click aici

Locul unde ai grija de sanatatea ta


Dupa parerea mea nu exista multe clinici in Romania unde iti poti face absolut toate testele din lume insa acelea care sunt fac tot ceea ce trebuie pentru ca noi sa ne simtim in siguranta. Intr-unul din aceste locuri am mers cu prietena mea intr-o zi … Nu se simtea foarte bine si voia sa isi faca un test Papanicolau pentru ca ii intrase ei in cap ca ar fi purtatoare de virus hpv. I-am indeplinit dorinta si am mers cu ea sa isi faca testul… Acum nu ne ramanea decat sa asteptam rezultatul…

Intre timp am stat pe holuri si am asteptat… am intalnit oameni care venisera sa isi faca o ecografie abdominala, altii cu probleme de anexita si mi-am dat seama ca in acel loc puteai fi tratat de absolut orice si ca oamenii de acolo erau adevarati profesionisti.

Cred ca locul acela era locul perfect unde sa mergi pentru a avea grija de sanatatea ta. Pe langa faptul ca exista oameni calificati , locul este foarte curat si nu iti da nici o clipa impresia ca ai fi intr-un mediu medical. Dupa ceva timp de asteptare am fost chemate pentru a ni se da rezultatele si am fost indrumate catre un bun medic care sa le citeasca.

Bineinteles ca sperietura prietenei mele a fost mare fara nici un motiv pentru ca era perfect sanatoasa clinic si nu era purtatoare de nici un virus, nici macar o infectie cat de mica nu avea. Nu se simtea bine pentru ca avea un job care o suprasolicita si singurul lucru recomandat de catre medic a fost sa isi ia cateva zile libere pentru odihna.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

La ce ne ajuta drenajul limfatic

Sistemul limfatic are o mare importanta in buna functionare a organismului nostru. Daca el nu siar indeplini la cote maxime

Sa ne amuzam #2

Si daca tot am inceput cu aceasta categorie …nu pot sa ma opresc tocmai acum E de sezon asa’i ?

Spui Audi si esti de firma

Daca ai masina si esti un excursionist inrait, la fel ca mine, iti recomand cu tarie sa citesti acest articol.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte