Amintiri de ieri si… de azi

Doamna se afla in vizita la vechi prieteni din tineretea ei. In acest moment stateau cu totii in jurul mesei si depanau amintiri… amintiri placute pentru ca isi traisera tineretea intr-o perioada in care nu aveai cum sa nu te simti bine. Isi aminteau cu drag de acele spectacole de opera si opereta la care abia daca prindeau loc liber, sau cum mergeau impreuna prin magazine de decoratiuni si mobila in cautarea lucrurilor perfecte pentru casa noua.

Isi aminteau si observau schimbarile din ultimii ani. Acum tinerii nu mai merg la opera si opereta ci fac raiduri prin mall-uri in Bucuresti acestea insumand aproape tot ce isi doreste un tanar in ziua de azi: cinema, terase, cofetarii, magazine perfecte pentru shopping.

Cu toate ca totul este total diferit de ceea ce traisera ei in tinerete, nu le displacea nici modul in care se distreaza tinerii din ziua de azi, si nu exista termen de comparatie. Stiau totusi ca amintiri placute vor avea si tinerii de azi pentru ca atunci cand treci de o anumita varsta duci dorul momentelor frumoase din tinerete cand nu aveai mari griji.

Indiferent de vremurile pe care le traim sau in care am trait, tineretea ofera infinite momente de neuitat, momente care vor ramane in mintea si sufletul nostru pentru totdeauna. Cand anii vor trece si vom ajunge la varsta doamnei si a prietenilor ei vom avea si noi amintiri minunate de depanat in jurul unei mese cu o ceasca de ceai in fata… momente pe care le vom povesti copiilor si chiar nepotilor nostri.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns