click aici

Vacanta de lux


Dubai este unul dintre cele sapte emirate care formeaza Emiratele Unite. Are un climat subtropical, motiv pentru care trebuie vizitat mai ales in perioada noiembriemartie. Gratie unor investitii masive, dar extrem de bine gandite, a unei deschideri pro turism, Dubaiul a devenit acum un loc perfect pentru o vacanta ca la carte, unde luxul si ostentatia fac parte din peisaj. Daca vreti plaja, indreptativa catre Jumeirah. Situata pe coasta Golfului Arabic, aceasta parte a Dubaiului are plaje cu nisip fin si palmieri. Aici se afla simbolul modern al orasului: Burj al Arab, singurul hotel de 7* din lume, construit in forma de vela, unde toate camerele sunt apartamente. Pe timpul iernii cu temperaturi suportabile de 30 de grade,l este un cuptor incins in lunile de vara. Insa temperaturile de pana la 50 de grade nu te impiedica deloc sa petreci aici niste zile de vis. Chiar daca ajungeti pe aceste meleaguri exotice in restul anului, puteti fi siguri ca nu veti uita prea usor vacanta petrecuta aici.
Cumpara bilete avion low cost de la Bileteavion.ro!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Lenea … saracia omului

Fiind singurel acasă… având o foame de lup… nevasta nu e acasă… ce sa mănânc? Lenea e cucoana mare 😛

Cele mai frumoase valute

Valutele sau banii pot fi atractivi pentru doua motive. In primul rand, deoarece zerourile de pe ele spun ca proprietarul

Ce verificari trebuie cerute la service?

Orice automobil, fie el nou sau vechi, ajunge la un moment dat in service. Cel mai optimist scenariu este cel

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte