12 rezolutii pentru fiecare luna a anului 2020

In loc sa te gandesti la o singura rezolutie pentru anul 2020, cum ar fi sa te gandesti la mai multe, pentru fiecare luna a anului? In acest fel, vei celebra reinnoirea pentru fiecare luna in parte.

Ianuarie. Incearca sa ai mai multa grija de tine. Inca de la inceputul anului, va trebui sa ai cea mai mare grija de tine si sa devii prioritatea cu numarul 1. Trebuie sa vezi cele 12 luni ale anului ca niste imense pagini albe pe care poti sa scrie exact ceea ce vrei, atata timp  cat priveste propria persoana.

Februarie. Iubeste mai mult si mai bine. Februarie este bineinteles, luna iubirii. Trebuie sa ii iubesti pe cei din jur, da, dar trebuie sa te iubesti si pe tine mai mult. Intreaga luna incearca sa te complimentezi in loc sa te critici. Fa acelasi lucru si cu cei apropiati.

Martie. Amelioreaza-ti zilele, dar si noptile. Somnul este cel mai bun si cel mai important aliat pentru sanatatea ta fizica, dar si pentru cea psihica. Ameliorand calitatea noptilor tale, vei reusi sa iti ameliorezi si zilele.

Aprilie. Purifica casa. In 2020 nu trebuie doar sa iti cureti casa, ci trebuie si sa o purifici si sa o eliberezi de lucrurile de care nu mai ai nevoie. Nu trebuie doar sa aranjezi, ci si sa arunci sau sa donezi. Nu uita de acest aspect- cu cat ai mai putine lucruri, cu atat mai repede sau mai usor vei face mai apoi curatenie.

Mai. Joaca-te mai mult afara. Zilele frumoase revin in forta. Deci ar trebui sa incerci sa petreci cat mai mult timp pe afara. Petrece in fiecare zi cat mai mult afara si incepe si sa gradinaresti.

Iunie. Redu consumul de carne. Sa consumi mai putina carne este cu siguranta o rezolutie pe care o ai de ceva vreme. Incepe in iunie, deoarece este mult mai usor, cu atatea fructe si legume in jur. Vei putea prepara cele mai delicioase retete cu tofu, leguminoase sau peste.

Iulie. Incearca sa iti stimulezi creativitatea. Citeste, viziteaza un muzeu si cauta cat mai multe activitati stimulante si culturale. Exploreaza-ti creativitatea si incearca mereu noi modalitati de a-ti exprima creativitate.

August- invata sa te relaxezi. In 15 august este Ziua Nationala a Relaxarii. Marturiseste. Ai nevoie de mai multe relaxare. Mergi in concediu intr-o destinatie relaxanta si incearca sa introduci cat mai mult in viata de zi cu zi momente relaxante.

Septembrie. Cea mai mare provocare- organizarea. Este timpul sa instaurezi o modalitate de clasificare pentru facturi, pentru gestionarea activitatilor, pentru distribuirea sarcinilor, etc.

Octombrie. Reconecteaza-te. In era vitezei, ai nevoie sa petreci mai mult timp in familie. Este timpul sa renunti la activitatile superficiale si sa petreci mai mult timp in familie si cu prietenii.

Noiembrie. Ai mai mare grija la frustrari. Asculta mai mult si invata cum sa comunici cu cei din jur. Vei vedea ca te vei simti mai bine.

Decembrie. Fa voluntariat. In acest fel, vei da sens vietii tale. Vei cunoaste mai multi oameni si este o activitate excelenta pentru stima ta de sine.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns