click aici

Ce poti face in Viena de Craciun


Daca nu vreti sa ramaneti in tara de Craciun, dar nici nu vreti sa obositi admirand ofertele comerciantilor in cele mai populare capitale europene, puteti incerca o alternativa mai putin cunoscuta, dar la fel de incitanta. Targul de Craciun de la Viena este unul dintre cele mai cunoscute de acest gen, foarte apreciat, atat pe plan local, cat si printre turistii straini, motiv pentru care centrul Vienei devine foarte aglomerat in perioada apropiata sarbatorilor de iarna.

In preajma Craciunului, pietele Maria Tereza si Rathaus sunt impodobite cu zeci de casute luminate de o multime de decoratiuni colorate. Piata de Craciun din Freyung, deschisa in perioada 19 noiembrie – 23 decembrie, ofera turistilor spectacole culturale cu muzica populara pentru cei mari iar pentru copii teatru de papusi si figurine.

Intre 13 noiembrie si 23 decembrie, Parcul fostului Spital Universitar din Viena se anima de lumina si culoare, iar turistii se pot delecta ascultand colinde si savurand cele mai ademenitoare preparate. Cei mici vor fi cei mai incantati, tinand cont de faptul ca in fata Palatului se aduna multi vanzatori care aduc cele mai apetisante, colorate si aromate dulciuri. Recomand bilete avion Istanbul si bilete avion Bruxelles.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Si tot asa – Cat sa-i mai suport ?

Uite ca imediat se face o saptamana de cand scriam primul post despre incompetenta unora in a platii angajatii… In

Sa ne amuzam #2

Si daca tot am inceput cu aceasta categorie …nu pot sa ma opresc tocmai acum E de sezon asa’i ?

Un gainar

Un batran Capitan de Politie povestea in memoriile sale o intamplare din tinerete. Tanar fiind, dornic de afirmare, era mereu

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte