click aici

Noi modalitati de promovare a afacerii tale


sms227Mediul online iti pune la dispozitie multe oferte si modalitati prin care iti poti promova mult mai usor o afacere. Asta am descoperit si eu dupa ce am incercat sa imi promovez afacerea cat mai bine si cheltuind putini bani. Am tot incercat sa imi fac o afacere profitabila dupa o perioada scurta de timp insa nicio metoda de promovare nu a dat rezultatele pe care le asteptam eu. De aceea am apelat la un prieten care cunoaste mult mai bine cum sta treaba cu promovarea online. El mi-a recomandat sa folosesc reclama prin sms.

La inceput am crezut ca glumeste insa am zis de ce nu? Incercarea moarte nu are, asa ca am folosit si eu aceasta metoda de promovare. Deja dupa prima reclama pe care am facut-o prin sms s-au vazut si diferentele. Acum reusesc sa am multi clienti folosind aceasta metoda care nu este deloc costisitoare. Te costa foarte putin, si iti aduce o multime de clienti sau vizitatori. Acestia sunt curiosi de ceea ce le oferi dupa ce primesc mesaje. Totul este foarte simplu deoarece nu trebuie decat sa faci un cont si sa ii faci upgrade la cont business. Apoi ai la dispozitie toate faculitatile. Aici poti creea propiile campanii publicitate asa cum doresti si ai parte de multe alte beneficii. Eu am profitat de aceasta ocazie si mi-am creat propiul text pentru reclama. Textul a fost trimis instantaneu la peste 5000 de utilizatori.

Aceste reclame se creeaza foarte usor si se trimit imediat ceea ce este foarte avantajos. Dupa maxim 60 de secunde mesajul tau ste transmis la mii de numere. Fiecare campanie te ajuta sa iti atragi un numar mare de client sau vizitatori asa ca merita toti banii. Costa foarte putin si esti sigur ca reclama ta va ajunge garantat la multa lume.

 

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

De acum plimbarea va fi si mai confortabila

Nu credeam vreodată că a deveni părinte înseamnă atâta emoţie şi trăiri sufleteşti care nu pot fi descrise în cuvinte.

The last song (2010)

Ronnie (Miley Cyrus, la primul ei rol în afara universului Hannah Montana) petrece câteva săptămâni alături de tatăl ei înstrăinat

Cum arată topul caselor de pariuri după procesul de licențiere ONJN

ONJN și-a intrat în rol după ce noul proces de licențiere a fost aprobat de guvern,  iar noul top de


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar