Un cadou… altfel

smart
[dropcap size=big]O[/dropcap] geanta, un parfum, un set de… ceva…toate acestea cadouri banale pentru o persoana ale carei aspiratii sunt cu mult diferite de ale noastre… Un copil cu o imaginatie deosebita, un copil al carei spirit de observatie este mult mai pronuntat decat chiar al unui adult… oare care sa fie cadoul potrivit pentru un astfel de copil deosebit? Ce altceva decat un cadou la fel de deosebit ca si el… nu-i asa?

Un cadou… altfel, ceva deosebit

smartAcest copil este nepotica mea, are doisprezece ani si deja gandeste si se poarta ca un adult in toata firea.. Are o pasiune..minunata… pictura! Inca nu a avut posibilitatea sa urmeze cursuri specializate in acest domeniu asa ca m-am gandit ca ar fi ideal sa ii fac un cadou memorabil.. ceva care sa ii transforme visul, un hobby deocamdata, in realitate. Asa ca am apelat la sursa mea de inspiratie, SmartExperience,  pentru a-i face cadou un curs de pictura!

Am accesat site-ul si am gasit cadoul perfect. Copiii cu inteligenta spatiala au capacitatea de a percepe cu deosebita acuitate culorile, liniile, formele, spatiul, pot percepe relatiile dintre aceste elemente asa ca acesta este cadoul ideal pentru nepotica mea. Abia astept sa ii vad fata atunci cand ii voi spune despre cadou, cand va afla ca are la dispozitie trei luni in care sa isi poata materializa visul. Cursul acesta de pictura contine patru sedinte pe luna, fiecare a cate doua ore si se tine in Bucuresti, nimic mai simplu… la ea acasa!

smart
smart

Inca o surpriza placuta a acestui curs este faptul ca materialele si suportul de curs sunt oferite de catre organizator asa ca ea va trebui doar sa se prezinte la acest curs si sa arate oamenilor cat este de talentata…

Ma bucur mult ca am avut posibilitatea de a oferi cadou o experienta de neuitat sau, de ce nu, un start in viata pentru ca oricand poate fi remarcata si, intr-o zi, isi va putea indeplini visul de a avea propria galerie de arta in care sa isi expuna lucrarile… Succes micul meu geniu!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.