click aici

Oare asa sa fie?


Povesteam acum ceva vreme cu prietenii despre ceea ce ne dorim, despre ce am facut in ultima vreme si asa mai departe, lucruri intre prieteni. La un moment dat a venit vorba despre casele noastre, despre umezeala de afara, despre modificarile pe care a trebuit sa le facem prin casa, unele datorate umezelii, altele datorate intrarii in familie a noi membri, pitici mici si fragili, ratiunea parintilor de a trai.

elvilaOdata cu atingerea acestor subiecte am inceput care mai de care sa povestim ce am facut prin casa, in materie de renovare, sau ce avem de gand sa facem in viitorul apropiat. Astfel ca, am aflat ca unii dintre ei aveau de gand sa isi schimbe mobila pentru dormitor pentru ca isi doreau ceva mai practic, ceilalti ar fi vrut un mobilier de sufragerie nou, mult mai modern, pentru ca voiau sa aibe spatiu mai mult.

Eu am povestit doar ce am facut, si anume ca mi-am refacut holul si bucataria, am returnat sapa si am pus parchet pentru ca nu se putea sta, mai ales in sezonul rece, in sufragerie si pe hol fara sosete si papuci in picioare. Bineinteles ca am tinut sa le spun ca vreau si mobilier de la Elvila pentru bucatarie. M-au intrebat de ce am ales acest magazin.

Fusesem eu acum cateva luni in vizita la soacra-mea si am vazut mobila ei cea noua de bucatarie… Poate ca nu o am eu asa la inima ca deh, relatia ginere-soacra, mai mereu este cu probleme, insa nu o pot contrazice niciodata cand vine vorba de mobilier, de lemnul pentru mobila, de calitate si asa mai departe. Dupa vizita la ea am fost curios sa vad de unde a cumparat mobila si am mers la magazinul Elvila, sa vad ce au. Am ramas impresionat de calitatea lemnului din care este fabricata mobila, plus ca raportul calitate-pret este unul foarte bun in acest magazin.

De aceea am ales sa cumpar mobila de bucatarie, poate si un corp pentru hol, de la ei… pentru ca stiu sigur ca este mobila de calitate dar au si modele moderne, potrivite unei familii tinere.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Campanie dupa alegeri ! Nepoata mea

Jos Basescu Sus Diaconescu Jos USL Sus PP DD :)) Mesajul este destul de subiectiv dupa parerea mea 😀 Pacat

Oferta inedita inchirieri

Alegi sa apelezi la inchirieri auto cand nu ai propria masina sau cand cea pe care o ai este in

Îmi plac pantofii…

Îmi plac pantofii, îmi plac la nebunie cei cu platformă. Cei cu platforma îţi pun în evidenţă foarte bine piciorul


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte