click aici

Ulei de motor de la Star Lubricants


Se apropia timpul cand trebuia sa fac schimbul de ulei. Era primul schimb de ulei pe care il faceam pentru masina mea, deoarece era noua. Pentru acest lucru m-am decis sa apelez la un prieten care lucra la un service auto. Asa ca fara sa mai stau pe ganduri am pus mana pe telefon si l-am sunat. I-am spus ca trebuie sa fac schimbul de ulei pentru masina mea si I-am cerut sfatul lui de profesionist in materie.

d8f21daee85101e53a950dab02b20a79_400x400Acesta mi-a zis ca este foarte bucuros ca ma poate ajuta si mi-a mai spus ca cel mai bine ar fi sa cumpar ulei auto de calitate de la firma Star Lubricants si ca dupa ce isi termina programul poate veni el cu mine deoarece ii cunoaste pe cei de acolo. M-am bucurat foarte mult sa aud asta. La ora cand el a terminat programul, am mers la service-ul unde lucra si l-am luat cu mine la firma de unde aveam de gand sa cumpar uleiul. Ajunsi acolo, el mi-a zis sa las pe el totul si ca imi va achizitiona el uleiul care se potriveste cel mai bine tipului de motor al masinii mele.

Imi aduc aminte ca a cumparat ulei motor Mobil 1, spunandu-mi ca acesta este cel mai potrivit pentru masina mea. I-am zis ca el este profesionistul si ca eu nu pot decat sa merg pe mana lui, lucru pe care l-am si facut. Dupa ce am cumparat acest ulei, prietenul meu s-a oferit sa imi faca schimbul, bineinteles contra cost. Dar cum eram foarte buni prieteni, costul a fost unul mult mai mic decat pretul pietei. De asta cred ca este foarte bine sa te intelegi cu toti prietenii si sa nu uiti niciodata de ei si chiar sa ii ajuti de fiecare data cand ai ocazia. Ajutorul iti poate fi dat inapoi exact cand ai nevoie.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

O alegere inteleapta

Rca-urile sunt o problema pentru majoritatea oamenilor. De ce? Pentru ca exista peste tot problema timpului, tot mai putin liber

Word of Mouth Manual sau Atentia si Reputatia

Povestea de azi e simpla. O gasiti in detaliu pe blogul lui Seth Godin. Pe scurt, Dave Balter a scris

Campanie dupa alegeri ! Nepoata mea

Jos Basescu Sus Diaconescu Jos USL Sus PP DD :)) Mesajul este destul de subiectiv dupa parerea mea 😀 Pacat


Tags assigned to this article:
uleiulei de motorulei mobil 1

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte