click aici

Peripetii

Peripetii

Într-un articol anterior, va spuneam cum hoții mi-au devastat mașina, furandu-mi AutoMp3-ul și câteva CD-uri. Revin cu un nou articol însa de data asta e ceva mai grav. Acum doua zile am fost la un amic sa își ajut sa își repare pompa de apa care se pare ca înghețase de la geru asta.

Nereușind sa rezolvam problema, am apelat la un site de unde am fost redirecționați către un service auto din oraș de la noi si asa am scapat prin a trece prin fel de fel de peripetii. Am mers acolo și în 30 de minute a avut pompa de apa funcționala la un preț de nu îmi venea sa cred.

Peipetii cu masina

Plus de asta ne-a oferit o programare pentru a ne verifica mașinile gratis. Nu prea găsești pe multe străzi asemenea oferte asa ca astăzi am fost și mi-am verificat automobilul gratuit și mi-am făcut și diagnoza computerizata a mașini. Mi sa șters orice eroare sa găsit și în timp util sa ma întorc acasă sa scriu acest articol :P. Pentru toți cei care aveți mașini și doriți verificare moca, intrat pe site și cautați sucursale în orașele voastre apoi profitați de oferta ca nu strica deloc. Mi-am luat și antigel ca pe cel care îl aveam era atât de bun încât azi dimineața când am plecat de acasă și am stropit parbrizul, mi-a înghețat instant de la gerul de afara. Asa da material 😀 , am avut noroc ca nu ieșisem în șoseaua principala.

peripetii

Chestia grava de care va spuneam la început nu mi s-a petrecut mie dar totuși e grava…In seara cu pricina, după ce colegu își făcuse pompa de apa, a băgat mașina în garaj. In seara aceea, din garaj, hoții, iau extras 3 roti de la mașina și toată benzina de o mai avea prin rezervor. La auzul vestii nu știam ce sa fac… sa rad de necazul lui.. sau sa ma enervez ca îl ajutasem și eu sa le schimbe?… pe cat de comica e faza, pe atat de grava.

Sa te fure din garaj… ce peripetii mai e puțin și te ia cu totul din pat… Groaznic!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

O baie perfecta pentru relaxare

Nu stiu daca v-am spus pana acum ca am la tara la bunici o casuta micuta si cocheta care, la

Iubiți ai sorții, amanți ai războiului

Au fost prieteni buni şi-ades şi-au spus nevoia, Amanţi, iubiţi ai sorţii, şi-au dus greul ca fraţi, S-a lepădat de

Tu stii ce este industria pneumatica si cum se aplica in viata de zi cu zi? Afla acum!

Pneumatica reprezinta o componenta extrem de importanta cand vine vorba despre sistemele de productie intensive, mecanizare, dar si automatizare. Este


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte