O calatorie cu avionul de neuitat

calatorieCare este visul tau? Unde ti-ai dori sa mergi? Daca ar fi sa alegi un loc de pe planeta, unde ai alege sa mergi? Eu personal am un vis, se numeste New York. Sunt pe deplin fascinat de acest oras, de cultura lor, de tara lor si de traditiile lor. Inca de mic am crescut cu engleza in sange si asta se observa.

Sunt dependent de engleza si mi-ar place sa o pot vorbi non-stop. Sunt atat de fascinat de acest oras (iar unii dintre voi nu o sa ma credeti), incat noaptea il urmaresc indeaproape pe street view sau pe google Earth. Parca ma linistesc cand vad acest oras si intru intr-o stare de calmitate, cum nu traiesc altundeva. Parca ma vad traind in acel oras. Cu timpu am aflat ca visul meu, poate deveni realitate. Pot merge in America. Am aflat ca pot achizitiona bilete de avion la un pret foarte avantajos pentru destinatia NewYork. Insa ma confrunt cu altceva, viza. Stim cu totii ca este destul de dificil sa primesti o viza de America.

O calatorie cu avionul de neuitat.

Cat timp ma voi gandi cum sa ajung in America, mi-am indeplinit celelalte doua vise ale mele. Am ales sa merg in Stuttgard. Ca si   pret bilet de avion Stuttgard – Bucuresti a fost foarte mic, chiar am ramas surprins. Orasul a fost uimitor, am ramas impresionat de cultura si de organizarea lor. Al doilea vis al meu a fost sa merg in Milano, si mi l-am indeplinit. Am castigat un billet de avion ieftin Bucuresti – Milano, iar la retur am platit eu. Am fost atras de mic de acest oras, parca iti inspira eleganta inca din numele orasului. Asa-i? Sau cel putin, mie asa mi se pare. Voi ce vise aveti? Unde ati dori sa calatoriti si de ce?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns