click aici

Hai la cumparaturi


Pana nu demult mergeam la cumparaturi cu banii doldora un buzunar riscand sa fim vandalizati la orice pas pentru ca… asa a ajuns lumea astazi.. in stare sa-ti dea in cap pentru un banut. Asa ca am hotarat sa ne facem carduri pentru ca astfel suntem ateva procente mai in siguranta decat cu toti banii in buzunar.

Aveam nevoie zilele trecute de o imprimanta termica pentru noua afacere a sotului si am dat fuga fuguta in magazin sa o achizitionam… nu este deloc ieftina insa am avut noroc sa detinem un card fidelitate dat fiind ca faceam foarte des cumparaturi din acel magazin. Problemele sunt mult mai usor de rezolvat atunci cand ai ceea ce trebuie in buzunar.

Tehnologia a avansat foarte mult insa exista inca foarte multe persoane care sunt reticente la tot ceea ce este nou si nu au incredere in noile descoperiri care nu fac altceva decat sa ne usureze munca.

Sunt multi care nu inteleg ca daca detii un card inseamna sa fii in siguranta din punct de vedere financiar in orice colt al lumii ne-am afla… putand scoate bani absolut de oriunde in lume… in orice moneda pentru a ne face cumparaturile.

Eu zic asa: haideti sa dam o sansa moderniatii… dezvoltarii tehnologiei si sa renuntam la a tine banii la ciorap pentru ca este mult mai sigur asa. Si sa va mai spun altceva: doamnelor… luati-va portofelele si cardurile si hai sa mergem la cumparaturi… ca doar asta inseamna adevarata relaxare! Fara nici o suparare, domnilor, da?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Ceva Autentic

In traducere libera…pula! Pentru ca toti folosim in general „pula” in vorbire, doar ca o facem in intimitate, adica ne

Acum ma simt in siguranta

Venise vara si urma sa plec cu familia mea, adica eu sotia si cei doi copii ai nostri, intr-o vacanta.

O afacere de succes implica echipament de succes, nu?

Nu demult doar visam la a avea o afacere a mea, un loc in care sa simt ca ma regasesc


Tags assigned to this article:
card fidelitatecarduriimprimanta termica

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte