Destinatie perfecta

Mai era o saptamana pana la mult-asteptatul meu concediu de vara si aveam de gand sa plec undeva in vacanta, dar destinatia inca nu o alesesem, deoarece din cauza serviciului foarte obositor nu avusesem timp si nici chef pentru astfel de cautari. Abia in penultima zi de munca am decis sa navighez pe internet in cautarea unei destinatii pentru vacanta mea de vara. Dupa cateva cautari am ajuns pe un site care mi s-a parut destul de interesant.

Pe acest site, prima data am intrat la oferte last minute Grecia, dar cum in aceasta frumoasa tara fusesem cu un an inainte, am lasat-o balta si am zis ca pentru acest an sa aleg o destinatie in care nu am fost niciodata. Asa ca am intrat pe oferta early booking 2014 Turcia, nu fusesem in Turcia niciodata si din auzite stiam ca este o tara foarte interesanta, cu un litoral curat si frumos. Totusi, inainte sa ma decid, am considerat de cuviinta sa mai arunc un ochi pe acest site si asa am dat peste oferte Antalya 2014. Auzisem de Antalya ca este un loc minunat si stiam de la televizor ca fotbalistii isi petrec vacantele de vara acolo, ceea ce insemna ca este o destinatie cautata de multi turisti.

Fara sa mai stau mult pe ganduri, am ales ca Antalya sa fie destinatia mea pentru acel concediu, lucru care s-a si intamplat mai apoi. In a treia zi de concediu decolam spre Antalya, un loc unde mai apoi mi-am petrecut cea mai frumoasa vacanta din viata mea pot spune si cu siguranta o sa mai petrec multe vacante acolo, deoarece este un loc de care nu te poti satura niciodata.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns