click aici

Apple Watch Series 4 vs. Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 4 vs. Apple Watch Series 3

In cele ce urmeaza vom analiza principalele diferente dintre ceasurile Apple Watch Series 4 si Series 3 pentru a te ajuta sa il alegi pe cel potrivit gusturilor si nevoilor tale.

Apple Watch Series 4 beneficiaza de o multime de functionalitati moderne – o electrocardiograma, un procesor mai rapid si un difuzor mai performant. Dar, ceea ce este mai important in cadrul acestei serii este faptul ca a facut Seria 3 mai abordabila (299 de euro). Generatia precedenta a ceasului conectat de la Apple are o multime de similaritati cu Apple Series 4 dar este mai ieftina cu cel putin 140 de euro. Atunci, care este cea mai potrivita pentru tine?

Design si ergonomie. La prima vedere, Apple Watch Series 4 si Series 3 par sa aiba acelasi design de baza – un ecran patrat cu margini rotunjite, bratari interschimbabile si o varietate de finisaje metalice, utilizatorul avand posibilitatea de a alege intre doua marimi. Cadranul lui Apple Watch Series 4 este putin mai subtire. In ciuda usoarei diferente de marime cele doua ceasuri folosesc aceeasi bratara care poate fi schimbata pentru a obtine un look complet diferit.

Performante. Seria 4 dispune de un procesor S4 de 64 bits care, conform Apple, este de doua ori mai rapid decat versiunea precedenta. In teorie, acest lucru se traduce printr-o utilizare mai fluida si mai usoara. Insa, ca sa fim sinceri, nu am remarcat prea mare diferenta intre cele doua in ceea ce priveste aplicatiile de baza. Toate ceasurile Apple Watch cu exceptia primei generatii au primit actualizarea Watch OS5. Aceasta actualizare a adaugat o serie de functionalitati noi precum detectarea automata a antrenamentelor.

Pentru sport. Daca sportul este obiectivul tau principal atunci ai un motiv in plus de a alege Series 4. Ecranul este mai mare dar si autonomia. Spre exemplu, afisajul mai spatios si mai luminos este mai practic pentru verificarea ritmului cardiac in momentul in care alergam. In privinta Seriei 3 este putin mai dificil sa faci acest lucru fara sa te opresti. Este valabil si in privinta celorlalte sporturi practicate in aer liber precum inotul sau ciclismul pentru care vizibilitatea este importanta.

Autonomie. In privinta autonomiei, intre cele doua modele nu exista diferente prea mari. Seara, mai ai in jur de 40% baterie. Asta daca il folosesti intr-o zi normala de lucru. Daca faci sport, Series 4 ofera aproximativ 6 ore de autonomie pentru un antrenament continuu in timp ce Series 3 vine cu o autonomie de doar 3 ore.

Functiile. Series 3 imparte cu Series 4 o multime de functii de sanatate. Poate alerta utilizatorul in cazul in care detecteaza frecvente cardiace anormal de ridicate sau slabe in timpul perioadei de inactivitate. O functie utila in cazul lui Series 4 este urmatoarea – in caz de cadere, daca utilizatorul nu reactioneaza timp de un minut, ceasul va suna automat la serviciile de urgenta.

In ceea ce priveste cea mai buna alegere, aceasta depinde de nevoile fiecaruia in parte. Daca bugetul nu este o problema atunci nu ezita sa apelezi la Series 4.


Related Articles

Noi modalitati de promovare a afacerii tale

Mediul online iti pune la dispozitie multe oferte si modalitati prin care iti poti promova mult mai usor o afacere.

Intrebari si raspunsuri despre cum da un generator energia

Daca energia este data de catre un generator, cum da acest generator energia? Daca vorbim din punct de vedere tehnic,

Cadouri din suflet

Intotdeauna mi-au placut cadourile, mai ales sa fac eu cadouri… tocmai de aceea sunt cat se poate de fericit ca

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar