Nimic nu mai e la fel

Trăim, cu sau fără acordul nostru în secolul vitezei când totul se schimbă de la o zi la alta, copii cresc şi se maturizează mai repede, informaţiile sunt la un click distant. Când poţi să vezi persoanele dragi ţie de la mii de kilometrii depărtare. Când telefoanele au devenit mai mult decât simple maşinării, au devenit o sursă de informaţie şi de ce nu şi un prieten drag care ne ajută întotdeauna la nevoie. Laptop-urile şi telefoanele au devenit mai mult decât utile sunt ca aerul pentru mulţi dintre noi. Cu totii am creat o pasiune pentru tehnologie.. am creat o obsesie pentru tehnologie .. si tehnologia in zilele noastre  a devenit un „must have” al timpurilor noastre.

poezie1Chiar şi pentru mine, laptop-ul şi telefonul sunt mai mult decât aerul uneori şi nu ştiu ce m-aş face fără ele. Dacă telefonul cel vechi nu te mai mulţumeşte ori ai nevoie de un laptop nou pot intra fără griji pe site-ul celor de la Server-Config.ro şi să studiezi ofertele lor şi cu siguranţă vei sfârşi prin aţi comanda cel puţin un produs din gama lor variată dată spre vânzare. De la laptop-uri la sisteme desktop, componente noi dar si second hand. Asa voi face si eu de data aceasta, am foarte mult de lucru dat fiind faptul ca am primit niste oferte de la niste clientii importanti si chiar nu vreau sa-i dezamagesc. Imi place sa scriu si mai tot timpul asta fac, scriu, scriu si iar scriu. Imi place sa-mi scriu parerile vizavi de un produs sau de ceea ce se intampla prin jurul meu.

Am un amic care nu vrea bani pentru ca are nevoie de un laptop si asa daca tot aveam nevoie de ajutor m-am gandit sa-i fac un cadou ca sa putem lucra mai frumos si sa creeam acea relatie stransa. Voi alege un laptop Lenovo, un laptop mai ieftin dar care stiu ca nu-l va dezamagii niciodata si todeauna va avea de pe ce lucra indiferent de timp sau locatie.

Si sincer sa fiu chiar merita acest laptop pentru ca la orice ora  din zi sau din noapte daca il contactam si ii spuneam ca am un dead-line si trebuie sa redactez niste articole el imediat sarea si ma ajuta fara a pune vre-un semn de intrebare. Acum spuneti voi.. as putea eu sa raman indiferent fata de el ? As putea eu sa-l las balta exact acum cand am mai mare nevoie de el? NU.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns