Spionaj si contraspionaj

In ultimii ani, de cand totul parca a luat-o razna in Romania, mai ales in ceea ce prieste clasa politica, lupta anticoruptie a facut lumea sa intre oarecum in panica… Peste tot se vorbea la un moment dat despre faptul ca ne sunt mereu ascultate telefoanele, chiar daca noi, ca oameni de rand, nu avem nimic de ascuns. Recunosc, chiar si eu m-am intrebat de multe ori daca sunt ascultat, mai ales cand semnalul este oarecum bruiat si nu imi dau seama daca este vorba despre probleme cu telefonul sau cu reteaua de telefonie la care sunt abonat, sau este vorba despre faptul ca telefonul imi este ascultat.

Bspy.ro va ofera cel mai bun detector de microfoane de pe piata

Am intrat si eu intr-o oarecare panica asa ca am decis sa ma interesez daca as putea cumpara un dispozitiv care sa ma ajute sa aflu clar daca telefonul imi este ascultat sau nu. Asa am aflat ca Bspy.ro va ofera cel mai bun detector de microfoane de pe piata. Da, exista astgfel de detectoare si pot fi cumparate chiar de noi, oamenii de rand nu doar de catre cei din organele oficiale de securitate. Am decis sa citesc mai multe despre aceste detectoare si astfel am aflat foarte multe despre aceste aparate.

Detectoare ce scaneaza  pe toate frecventele posibile radio, gsm, analoage sau digitale

Acestea sunt detectoare ce scaneaza  pe toate frecventele posibile radio, gsm, analoage sau digitale. Avertizare luminoasa si prin vibratii (pentru discretie )  la detectia oricarui tip de transmisie neautorizata . Vor  detecta  rapid si complex  semnalele emise de telefoanele mobile in timpul convorbirilor precum si telefoanele ascultate , emisiile microfoanelor de tip wireless , gsm , wifi si wi-max .

Dupa cum va dati seama un astfel de aparat este exact ceea ce am nevoie pentru a ma asigura ca tot ceea ce vorbesc nu este ascultat de niste oameni cu care nu am avut niciodata de-a face. Probabil va veti intreba cat costa un asemenea aparat. Ei bine, preturile variaza astfel incat un detector de microfoane poate fi cumparat de orice om, si cred ca pentru siguranta noastra nimic nu este prea mult, nu-i asa?

nsa-spying-keyhole

Dupa ce am gasit acest magazin online care comercializeaza astfel de aparatura, mi-am dorit sa aflu mai multe despre ei. Asa ca am citit cateva lucruri care mi-au dat incredere sa cumpar de la ei. Am aflat ca acestia nu comercialieaza doar aparatura de contrasionaj ci se pot gasi in magazinul lor online si microcamere, ceasuri spion, minireportofoane, minigps, microfoane spion, adica cam tot ceea ce ai nevoie daca vrei sa iti supraveghezi casa sau pe altcineva in momentul in care esti plecat de acasa… sisteme de spionaj, vorbind mai simplu…

Sa ai incredere doar in tine

Chiar daca unele dintre ele au si preturi ceva mai mari cred ca aceste sisteme isi merita toti banii, avand in vedere ca traim intr-o societate in care vorba „sa ai incredere doar in tine” este total adevarata. Siguranta noastra, a copiilor si a familiei noastre este, pana la urma, cea mai importanta!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns